2777
2789

سلام دوستان کسی که دانشگاه فرهنگیانه میتونه بدون انصراف برای پزشکی بخونه که دوران تعهدشو صرف درمانگاه فرهنگیان کنه کلا یه جور دیگه خدمات بده قبول میکنن? کسی رو دیدین اطرافیان?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروزیه معلم دیدم که رتبه ۳رقمی تجربی اورده مامانش گفت رفتیم کاراشوکردیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چیکار کردن یعنی انصراف?

نپرسیدم گفت رفتیم کاراشوکردیم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نخیر مگه بچه بازیه

صندلی اشغال کنی بعدم بری پزشکی بخونی دیگه خیلی حس زرنگی داری😂😂😆

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
بخشید جدیدا از نزدیک چنی چیزیرو دیدید که اینطور باشه?

درمانگاه فرهنگیان دیدم و یکی بود معاون مدرسه و پزشکی قبول شد و یه مدت تو مدرسه برای بهداشت بود و بعد رفت درمانگاه و مطب زد و دیگه مدرسه نرفت

لایککککککککک نکننننننننن  🙃