2777
2789
عنوان

زن دوم....💔

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 29 پست

وقتی خدا بهشون این حقو داده میگیرن از خداشونم هست 

این موضوع از ریشه مشکل داره، چرا زن همه جوره باید تو سری خور باشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدربزرگ خودم زن دوم گرفته بود  عمه من هنوزم ک هنوزه افسرده اس ۵۳ سالشهههه هااا عمه م وقتی باب ...

زندگی خوبی داشت؟من که دیدم اونایی که باباشون زن دوم داره همیشه پیش شوهر سرافکنده ان و زبونشون کوتاهه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

زنش رضایت داده یعنی 😐

صیغه رضایت نمیخواد عقد دائم رضایت میخواد

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

زندگی خوبی داشت؟من که دیدم اونایی که باباشون زن دوم داره همیشه پیش شوهر سرافکنده ان و زبونشون کوتاهه ...

نه زندگیش خوبه حتی کارای خونه رو شوهرش میکنه

برادراش کلی از حقوقشون رو میدن بهش 

زبونشم درازه

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
اره صیغه رو اینجور جار میزننن؟خیلی شخصیت کثیفی دارن حیفه چنین ادمی حتی فوش داد 

من بیشتر از مرد حالم ازین زنای کثیف که زن دوم میشن بهم میخوره دلم میخواد جرشون بدم عنترا

وقتی خدا بهشون این حقو داده میگیرن از خداشونم هست  این موضوع از ریشه مشکل داره، چرا زن همه جور ...

خدا گفته عدالت رو رعایت کنن و این غیر ممکنه .

نگفته که برو رن بگیر ‌ زن اولتم بدبخت بشه :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خدا گفته عدالت رو رعایت کنن و این غیر ممکنه . نگفته که برو رن بگیر ‌ زن اولتم بدبخت بشه :(

درسته ولی اصن فرض کن عدالتو برقرار کنه خود ما حاضریم هوو بیاد سرمون حالا هرچقدرم عدالت باشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

درسته ولی اصن فرض کن عدالتو برقرار کنه خود ما حاضریم هوو بیاد سرمون حالا هرچقدرم عدالت باشه

اخه هیچ وقت عدالت برقرار نمیشه .

مگه میشه هم زمان با دو تا .‌..هم زمان در همون لحظه ا ...😄

واقعا نمیشه .

کلا عدالت نمیشه 

🤣🤣🤣

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه هیچ وقت عدالت برقرار نمیشه . مگه میشه هم زمان با دو تا .‌..هم زمان در همون لحظه ا ...😄 واقعا ...

چی میشد اصن نبود که اینقد پیچیده و سخت نشه

چی میشد اصن نبود که اینقد پیچیده و سخت نشه

اره .ولی خودت بهتر میدونی ...نبود هم خیانت میکردن .

الان خانمها حق ندارن شوهر دوم کنن  هم زمان وقتی شوهر اول دارن .

ولی اینکاررو انجام دادن  متاسفانه ..

در قران و هیچ جا هم نوشته نشده که خانم حق داره هم شوهر داشته باشه هم دوس پسر ....!