این موضوع از ریشه مشکل داره، چرا زن همه جوره باید تو سری خور باشه
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
پدربزرگ خودم زن دوم گرفته بود عمه من هنوزم ک هنوزه افسرده اس ۵۳ سالشهههه هااا عمه م وقتی باب ...
زندگی خوبی داشت؟من که دیدم اونایی که باباشون زن دوم داره همیشه پیش شوهر سرافکنده ان و زبونشون کوتاهه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اره صیغه رو اینجور جار میزننن؟خیلی شخصیت کثیفی دارن حیفه چنین ادمی حتی فوش داد
من بیشتر از مرد حالم ازین زنای کثیف که زن دوم میشن بهم میخوره دلم میخواد جرشون بدم عنترا
خدا گفته عدالت رو رعایت کنن و این غیر ممکنه . نگفته که برو رن بگیر زن اولتم بدبخت بشه :(
درسته ولی اصن فرض کن عدالتو برقرار کنه خود ما حاضریم هوو بیاد سرمون حالا هرچقدرم عدالت باشه
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
اخه هیچ وقت عدالت برقرار نمیشه . مگه میشه هم زمان با دو تا ...هم زمان در همون لحظه ا ...😄 واقعا ...
چی میشد اصن نبود که اینقد پیچیده و سخت نشه