2777
2789
عنوان

بیمه اکو

4725 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها دلم داره از درد میترکه قلبم آتیش میگیره من رشته ام انسانی هست رتبه ام شده ۱۰۰۰ رشته مدیریت بیمه اکو دعوت شدم به مصاحبه ولی  رد شدم نمیدونم چیکار کنم😭😭😭حقوق زدم ولی شنیدم حقوق بازار کار نداره و رشته خوبی نیست 

به نطزتون برای بیمه اکو دوباره پشت کنکور بمونم تو رو خدا بگید حالم بده

🥲🥲🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

یه رشته بیمه بین المللی هست که درس هاش کاملا به صورت زبان انگلیسی هست یعنی کتاب هایی که میخونید انگلیسی هست استاد تا انگلیسی حزف میزنن امتحان ها انگلیسی هستن بعد این رشته ریاضیات زیادی داره برای کسایی که ریاضی ضعیفی دارن سخته آینده کاریش هم میتونی کارمند بیمه بشی‌داحل ایران یا اپلای کنی علوم اکچوئرال بخونی بری خارج که این خوبه ولی خیلی سخته

والا بستگی به خودت داره

پشت کنکور بودن اصلا راحت نیست اگر هیچ رشته دیگه ای رو دوست نداری پشت بمون

در ضمن ربطی به رتبت نداره اگه تست کتبی رو خراب نکرد احتمالا تو مصاحبه اشتباه داشتی چون ۱۶۰۰ منطقه ۱ ام گرفتن البته شبانه