2777
2789
عنوان

اگر چند روز پیامتون بی جواب بمونه؟

144 بازدید | 26 پست

با اینکه آنلاین هم میشه چیکار میکنین؟

بهش علاقه داشته باشین و اونم علاقه رو بدونه و تمایلی نداشته باشه

فقط نگین فراموشش کن که واقعا نمیشه💔

چیکار کنم من؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

دوستید ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستید ؟

صمیمی نیستیم

خیلی رسمی حرف میزنیم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

سرمن این بلا رو اورد واسه اولین بار دو روز سین نزد بااینکه بود بعد گفتم دلیلت چیه سین زد ج نداد بلاکش کردم یک ماه الان پروف سته با رلش و نوشته بیوش رل دارم عشق اولمم بود🥲 

بنظرت معنی این چیه؟

HLy?هلی؟؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

خودتو حلق آویز کن😑😑😑😑 خب طرف علاقه نداره  تا قیامت منتظر باش

خب چرا دلیلشو نمیگه؟

هر چی ازش میپرسم هیچی نمیگه. حتی پرسیدم کسی تو زندگیته پیچوندش

نگم فراموشش کن 

خب پس بمون غرورتو له کن زیر پاهاش

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
صمیمی نیستیم خیلی رسمی حرف میزنیم

خب طبیعیه 

تو هم دیگه پیام نده تا اون نداده 

خیالش راحت میشه از بودنت اگه هی پیام بدی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
سرمن این بلا رو اورد واسه اولین بار دو روز سین نزد بااینکه بود بعد گفتم دلیلت چیه سین زد ج نداد بلاک ...

چطور تونستی بلاک کنی؟ من نمیتونم💔

دیروز یه پیام حماسی به شوهرم که قهر کرده رفته فرستادم آنلاینه ولی جواب نداده ولی من ولش نمیکم تازه میخوام  براش یه آشی بپزم که یه وجب روغن روش باشه هر جا باشه کوفتش میکنم حالا ول کنه بره بیرون جواب پیام هم نده