2777
2789

من ٢٣ سالمه بچه ها، دوروبرم افراد اين سني زياد دارم وقتي سطح دغدغشون رو ميبينم به نظرم خيلي ساده مياد( قصدم مسخره كردن دغدغشون نيست) داشتم به اين فكر ميكردم اونا اصلا غير طبيعي يا لوس نيستن اين من و افراد مشابه من هستن كه به خاطرات مشكلات زياد خانوادگي و كلا هرچي بيش از اندازه ي حدشون سختي و مشكل تجربه كردن.. من تو اين سن بهتر بود دغدغم در حد ازدواج و كار مردن و درس و اين موزدا باشه، نه مشكلات فراتر از اينا كه توان حلشون رو هم ندارم و بيشتر روم فشار مياره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشكلا خانوادگي  الانم كه بعد از پنج سال گير كردن تو رابطه ي سمي به زور تونستم ازش خارج شم ولي ...

خب مشکلات خونوادگی همه دارن،مگه قراره به شما بگن

بعد رابطه سمی هم همون بحث ازدواج و دوستیه دیگه،خیلی فرق ندارن دغدغه هات با اونایی که گفتی

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
مثلا دغدغت چیه چون هم سنیم تقریبا میپرسم

بالا گفتم

من بابام ادم به شدت عصبي و پرخاشگريه در حالت عادي به خاطرش رفتارش هميشه استرسي ام و جوري كه ناخن هامو تو كف دستم فشار ميدم از استرس، تقريبا يكسال پيش درگير پنيك اتك بودم و الانم قرص ميخورم، تو رابطه ي سمي گير كرده بودم كه فقط عزت نفسمو پايين تر نيبرد و حالمو بدتر ميكرد، الانم ازش جدا شدم دو سه روزه. ولي يه سري تبعات داره برا خودش،

مشكلاي ديگه خانوادگي كه تمومي نداره مثل دعواي خانوادگي سر ارث و..

خب مشکلات خونوادگی همه دارن،مگه قراره به شما بگن بعد رابطه سمی هم همون بحث ازدواج و دوستیه دیگه،خیل ...

اميدوارم كه كسي اين مشكلارو نداشته باشه ولي اره قبول دارم جتي از منم بدتراشم هست، حرفم اينه اينا نبايد تو اين سن دغدغه ي من باشه، من خيلي جاها به هاطر ارامش مادرم و به هاطر ارامش زندگيم از حقم گذشتم 

بالا گفتم من بابام ادم به شدت عصبي و پرخاشگريه در حالت عادي به خاطرش رفتارش هميشه استرسي ام و جوري ...

مشکلات اینجوری رو همه دارن،اکثر ادما تو عمرشون با مشکلات روانی مثل افسردگی و مشکل تو رو ب رو ان

برای خودت سختش نکن هی نگو همه فرق دارن و زندگیشون بهتره و من اوضاعم خیلی بده و..

عزیزم یه سریا دارن با بیماری های صعب العلاج و نقص عضو خودشون و عزیزاشون کنار میان

هر چقدر فکر کنی داری سختی میکشی واقعا هی بیشتر احساسش میکنی،اسون بگیر تا اسون بگذره

اميدوارم كه كسي اين مشكلارو نداشته باشه ولي اره قبول دارم جتي از منم بدتراشم هست، حرفم اينه اينا نبا ...

امیدوارم مشکلاتت حل شن

مشکلات اینجوری رو همه دارن،اکثر ادما تو عمرشون با مشکلات روانی مثل افسردگی و مشکل تو رو ب رو ان برا ...

اره عزيزم كاملا درسته، من خيلي سعي ميكنم رو خودم كار كنم و نكات مثبت بيارم تو زندگيم گاهي ولي نميشه :)