2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا خیلی نگرانه..

83 بازدید | 12 پست

دوستم لکه بینی داره میگه تو اقدامم بارداره احتمال زیاد تا موعدش بشه مشخص شه.امروز یه چیزی شده که یه لحظه خیلی ترسیده خیلی شدید ممکنه اگه نطفه ای شکل گرفته باشه این ترس باعث بشه بیوفته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم برای افتادن و این حرفا خیلی زوده

خب چون جاش  محکم نیست و یه لخته خونه می‌ترسه ازصبح داره گریه میکنه.اابته مطمئن نیست باراره یکی دوروزه لکه بینی داره خیلی کم میگه تو اقدامم می‌ترسه چیزی شده باشه

نه عزیزم بگو نگران نباشه فقط استرس ژیادی که الان به خودش میده باعث سقط میشه فقط ریلکس باشه من چون تج ...

مرسی عزیزم آره منم بهش گفتم خیلیا نمیدونن حامله ان ممکنه هزارتا اتفاق بیوفته ولی میمونه بچشون.

اصلا کلا ترسیدن باعث سقط میشه؟اونم تو هفته های اول؟

ممکنه ولی نه تو این تایم . من که نشنیدم تا حالا . تو فیلما دیدم   . من دو ماهه باردار بودم نزدیک بود تصادف کنیم . خیلی ترسیدم ولی چیزی نشد خدارو شکر 

خدا بخواد میمونه اگر باردار باشه

خدايا شكرت 🌹💖 
ممکنه ولی نه تو این تایم . من که نشنیدم تا حالا . تو فیلما دیدم   . من دو ماهه باردار بودم نز ...

منم بهش میگم اگه چیزی ام باشه هنو دوروزه لکه بینی داری فک نکنم چیزی بشه میگه جاش محکم نیست یه لخته خونه