2777
2789
عنوان

اگه میمردم بچم وضعیت بهتری داشت...

151 بازدید | 13 پست

خسته شدم دیگه، خیلی بهانه گیره، همش تو خونس منم زیاد نمیتونم ببرمش بیرون از سر و کله زدن باهاش خسته شدم الان خواستم غذاشو بدم یهو دیدم بغض کرده شروع کرد گریه، اصلا نفهمیدم چش بود یک ساعت باهاش کلنجار رفتم نه ساکت میشد نه غذا میخورد، اخرم شکم گرسنه خوابید. چند بارم زدم تو سر خودم😞 کاش میمردم ازین عذاب راحت میشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه 

خودت افسردگی نداری ؟😐 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
دو، حرفم نمیزنه به اون صورت الان نمیدونم چش بود🤦‍♀️

تو خونه باهاش وقت بگذرون... نقاشی بکشید از این رنگ انگشتیا بگیر رو کاشیا نقاشی بکشه... با ارد و رنگ خوراکی براش خمیر بازی درست کن که اگه خورد چیزی نشه...اسباب بازی مورد علاقشو بذار جلوش باهاش سرگرم باشه خاک بازی گل بازی هم خیلی خوبه...من یکم خاک تمیز اوردم تو استخر توپ بچم ریختم باهاش بازی میکنه البته تو حیاط....

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
تو خونه باهاش وقت بگذرون... نقاشی بکشید از این رنگ انگشتیا بگیر رو کاشیا نقاشی بکشه... با ارد و رنگ ...

خیلی سعی میکنم سرگرمش کنم ولی یه موقع هایی فقط میگه بغلم کن یا میگه بریم بیرون، یا یه موقعی میخام غذا بپزم کار دارم ولم نمیکنه... اصلا مادر خوبی براش نیستم خلاصه

چند سالته 

بهتره دکتر بری چون نی نی هنوز کوچیکه و حال بدت رو بچه اثر میذاره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چند سالته  بهتره دکتر بری چون نی نی هنوز کوچیکه و حال بدت رو بچه اثر میذاره

۲۸ متاسفانه نمیتونم برم دکتر کسی نیست بچه رو بذارم پیشش با بچه هم خیلی اذیت میشم برم بیرون. چکاب دوره ای تیروئیدمو که هر بار میرم کلی اذیت میشم . مشاوره هم جلسات ۴۵ دقیقه ای اصلا نمیشه با بچه رفت

سلام عزیزم شما قطعا مادر خوبی هستی فقط تنها کاری که باید بکنی اینه که از کودکیه بچت لذت ببری.ببین بچه ها زود بزرگ میشن.چشمتو بهم بزنی میبینی داره میره مدرسه.من دخترمو خیلی اذیت کردم چون خودم افسردگی داشتم.دارو مصرف کردم و بهترشدم.با پسرم خیلی بهترشدم ولی بازم بنظرم مادر خوبی نبودم .چون براشون زیاد وقت نمیذاشتم و بی حوصله بودم.ولی الان دوقلو دارم.خدامیدونه چقد براشون وقت میذارم و باهاشون بازی میکنم.خیلی کیف داره.گاهی دلم برای کودکی پسر و دخترم تنگ میشه و میگم کاش اعصاب الانم رو داشتم و براشون وقت میذاشتم.هرچند الان سعی میکنم مادر خوبی برای ۴تاشون باشم و خیلی خسته میشم.ولی سعی میکنم کم کاریه کودکیشون رو جبران کنم.ببین بچه رو بردار ببر پارک و توی پارک نشین روی صندلی.برو همپای بچه بازیش بده.با بازی و قصه گفتن بهش غذابده.آهنگای بچگونه شاد بریز روی فلاش براش بذار تلویزیون و دست بزن و بخونین .هم خودت روحیه ات باز میشه هم بچه.اگه نیاز به دارو داری برو دکتراعصاب و روان.

من از روانشناسهیچ نتیجه ای هیچوقت نگرفتم فقط پولمو هدر دادم و وقتم رو.البته واسه من اینجوری بود

سلام عزیزم شما قطعا مادر خوبی هستی فقط تنها کاری که باید بکنی اینه که از کودکیه بچت لذت ببری.ببین بچ ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی... راستش خودمم دوست ندارم داروی اعصاب بخورم البته که آخرین  باری که رفتم گفت دارو نیاز نداری بیا مشاوره، که همونم باید همسرم همکاری کنه که متاسفانه اصلا براش مهم نیست. خیلی اوقات سعی میکنم پا به پاش باشم ولی خب آدم کم میاره یه موقع خستم میخام استراحت کنم یا کار دارم باید غذا آماده کنم براش یا کارای دیگه... ولی بهونه میگیره و نمیذاره کارامو بکنم عصبی میشم