2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه سی سی زدم ولی تویه عکس هنوز کبودی داره 

یکی بیاد به اسی بگه یک سی سی اینطوری میکنه نه لبای پوسته پوسه ای که گذاشتی 

میگه یک سی سی فقط لب بالا 😐 انقدر به شعور مخاطب توهین میکنه تو تاپیک قبلش گفته یک ساعت بعد ژله 

لبات هنوز ورم داره ولی خیلی قشنگ میشه مبارکت باشه 😍

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

خوب همین دیگه لب تو اصلا ژل نداره لبی که ژل داشته باشه مشخص هست من مدل روسی زدم اینجا هنوز ورم داشت ...

من فقط بالارو زدم ژل نورامیس و تاکید کردم که هیچ مدل خاصی نباشه فقط لب بالایی خودمو بالاتر ببره

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝
یکی بیاد به اسی بگه یک سی سی اینطوری میکنه نه لبای پوسته پوسه ای که گذاشتی  میگه یک سی سی فقط ...

تو چه احمقی هستی مگه مجبورم دروغ بگم 😐

یکی بیاد به اسی بگه یک سی سی اینطوری میکنه نه لبای پوسته پوسه ای که گذاشتی  میگه یک سی سی فقط ...

ممنون عزیزم متاسفانه الان دیگه اینجوری نیست که یه حالت روسی داره تقریبا ولی از یک سال بیشتر گذشته باید دوباره بزنم کل لب حالا من 1 سی سی زدم اسی باید لب بالاش دیگ کلا پر میشد با 1 سی سی 

تو چه احمقی هستی مگه مجبورم دروغ بگم 😐

باید به دکترت میگفت لبم میخوام لیفت کنی واسم میخوای یه پیج بدم بهت نمونه کارهاش ببین بعضی دکترا خیلی بی انصاف هستن میبینی از ژل برمیدارن یا مارک خوب نمیزنن و... همیشه رفتی جلد اون ژلی هم که واست زده بگیر پیش خودت نگهدار 

باید به دکترت میگفت لبم میخوام لیفت کنی واسم میخوای یه پیج بدم بهت نمونه کارهاش ببین بعضی دکترا خیلی ...

نه دکترش آشنامون بود من نمیخواستم اصلا مشخص باشه ژل زدم انگار اونجوری که خواستم شده