من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ .
کارخوبه، خدا درست کنه سلطان محمودخر کیه؟! خوب و بد ما به بالاسریمون👆 مربوطه شما گو خور کی باشی که قاضی گری کنی؟؟ هااا دایی؟! وابسته به الله فقط خدا لایق اعتمادِ از آدماش بکش بیرون" شما بش میگین کارما ما میگم عدالت خدا" قربون عدالتش که با کسی تعارف نداره یکی بزنی ده تا میخوری دهنت سرویسه نزن دری را با انگشت که میزنن درت را با مشت
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️. خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️
کارخوبه، خدا درست کنه سلطان محمودخر کیه؟! خوب و بد ما به بالاسریمون👆 مربوطه شما گو خور کی باشی که قاضی گری کنی؟؟ هااا دایی؟! وابسته به الله فقط خدا لایق اعتمادِ از آدماش بکش بیرون" شما بش میگین کارما ما میگم عدالت خدا" قربون عدالتش که با کسی تعارف نداره یکی بزنی ده تا میخوری دهنت سرویسه نزن دری را با انگشت که میزنن درت را با مشت
من یه دخترم که عاشق زندگیشه چون پشتم به الرحمراحمین گرمه به خدا اعتماد کن و مطمئن باش تنها کسیه که دوست داشتنش بی قید شرطه و همیشه صلاحتو میخواد همیشه ازش چیزی که صلاحته رو بخواه مطمئن باش بهترینو بهت میده ما تا نوک بینی خودمونو نمیبینیم چه برسه به صلاحمنو ولی امیدوارم همیشه صلاحت در آرزوهات باشه...❤️🥰 اگه امضامو میبینی ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🌱:')!