2581
2640

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

ن خوبه

کآرما میگه؛                                                                              هَر چه با هَر که کُنی بَر تو هَمان میگُذرد....!                                                                                                                                        درخواست دوستی قبول نمیکنم

این چیه😂

من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
بعدشو بزار 

ی خبر بد برات دارم این همون بعدشه

کارخوبه، خدا درست کنه سلطان محمودخر کیه؟! خوب و بد ما به بالاسریمون👆 مربوطه شما گو خور کی باشی که قاضی گری کنی؟؟ هااا دایی؟! وابسته به الله فقط خدا لایق اعتمادِ از آدماش بکش بیرون" شما بش میگین کارما ما میگم عدالت خدا" قربون عدالتش که با کسی تعارف نداره یکی بزنی ده تا میخوری دهنت سرویسه  نزن دری را با انگشت که میزنن درت را با مشت
دوتای اولی قبله؟

نه لب پایینی فرق داره باهم 

کآرما میگه؛                                                                              هَر چه با هَر که کُنی بَر تو هَمان میگُذرد....!                                                                                                                                        درخواست دوستی قبول نمیکنم

من هرکیو دیدم ژل زده مشخص بود قشنگ یا اردکی میشه یا گلوله گلوله شده تو لبشون یا هم نا متقارن شده خیلی بده 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

ب نظرم زیادی طبیعی هم شده 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
2456
ی خبر بد برات دارم این همون بعدشه

وای🤣

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
کدوم بعدشه

دومین عکس

کارخوبه، خدا درست کنه سلطان محمودخر کیه؟! خوب و بد ما به بالاسریمون👆 مربوطه شما گو خور کی باشی که قاضی گری کنی؟؟ هااا دایی؟! وابسته به الله فقط خدا لایق اعتمادِ از آدماش بکش بیرون" شما بش میگین کارما ما میگم عدالت خدا" قربون عدالتش که با کسی تعارف نداره یکی بزنی ده تا میخوری دهنت سرویسه  نزن دری را با انگشت که میزنن درت را با مشت

نه غیر طبیعی نشده عزیزم

اگه تازه زدی ورم داشته باشه طبیعیه

من یه دخترم که عاشق زندگیشه چون پشتم به الرحمراحمین گرمه به خدا اعتماد کن و مطمئن باش تنها کسیه که دوست داشتنش بی قید شرطه و همیشه صلاحتو میخواد  همیشه ازش چیزی که صلاحته رو بخواه مطمئن باش بهترینو بهت میده ما تا نوک بینی خودمونو نمیبینیم چه برسه به صلاحمنو ولی امیدوارم همیشه صلاحت در آرزوهات باشه‌‌‌‌...‌❤️🥰 اگه امضامو میبینی ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🌱:')!
2664