2410
2640

از همون بار اولی که میزنی ریزشت کم میشه مداوم باید استفاده بشه من هفته ای دو بار بعد حموم میزدم خیلی موثر بود یه مدته حوصلم نیس استفاده کنم البته الانم ریزشم خیلی نیس

خدایا باور کن من پنت هوس رو برا این ازت میخوام که بهت نزدیکتر باشم🥺 حالا یه خرده چرک کف دست بده اصن چی میشه هییی😩 ببین خدااا منو امتحان نکن ایقد هر بار باید اثبات کنم بنده بیخودیم بیخیال شو 😒درخت خشکم و هم صحبت کبوترها تو هم که خستگیت رفت می‌پری از من🍂🍁 به مقداری برف جهت سر کردن زیر آن جهت فراموشی دردها نیازمندیم❄🐦

اسنفاده نکردم تنها تجربم این بود که خورده به دیت و پام حسابی خارش و تاول زدم 

بهترین برای مو عصاره رزمی‌ترینه برای رشدش خودتم میتونی درست کنی رزماری رو بجوشون صاف کن اسپری کن به موهات

سال نو‌میلادی نزدیکه ….. آخرین بازدید 15.11.2023…خداحافظ 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

آره عزیزم تاثیری نداشت هم میخوردم هم جوشوندا میزدم موهام هم روغنشو هیچ تاثیری

روغن رزماری هم تاثیرنداشت 

بابونه هم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانِ کارِن وهاکان❤اگه به امید طرح مسائل بارداری و زایمانتون اومدین این سایت باید بگم اشتباه اومدین اینجا دیگه سایت قدیم نیست اینجا پاتوق یه عده بچه اس که الگو و رهبرشون بی تی اس هست نصف پربازدید های اینجا یا بی تی اس هس یا خیانت یا حس شیش یا هم بعضی کاربرای الکی معروف داریم که هنرخاصی ندارن حرف خاصیم نمیزنن همینطوری پربازدید میشن مثلا با تعریف کردن چندتا جوک بی مزه  پس لطفا به امید راهنمایی بارداری زایمان اینجا تاپیک نزنین  اینجا جای عجیبیه اینجا هیچکس رو پیدا نمیکنی که هم جنس خودشو دوس داشته باشه یا به جنس خودش ارزش بده اینجا حتی دختر۱۸ساله که عروسی کرده تا زن ۳۰ساله میخوان بچه اولشون تحت هرشرایط پسرشه یکی چون داداش نداره خودش یکی بابانداره یکی ازبچگی پسر دوس داشته یکی روحیاتش پسرانس یکی مادرشوهرش پسردوس داره خلاصه هیچکس دختردوس نداره دلیلش میدونی چیه؟متاسفانه خیال راحت و ارزشمندی زندگیو وابسته به داشتن پسربچه میدونن منطق همشونم اینه اولی پسر باشه دومی حتما دختر تا دخترم داداش بزرگترداشته باشه اینو تو مغز زنگ زدتون فرو کنین هیچ دختر و هیچ زنی آقابالاسرنیاز نداره به خودش آزادی بدی مثل ادم زندگی خواهد کرد  من مخالف  جنسیت پسر نیستم اتفافا هرپدرمادری حق داره از هردوجنسیت داشته باشه ولی نه اینکه اولی حتمااا پسر باشه چون پسر مهمتره و لازم بقای زندگیه 🥴خوش باشین❤
از همون بار اولی که میزنی ریزشت کم میشه مداوم باید استفاده بشه من هفته ای دو بار بعد حموم میزدم خیلی ...

خوبه پس استفاده کنم موهام دیگه انقدر میریزه به هیچ صراطی مستقیم نیست انقدر گیاهای مختلف زدم یکی از یکی بی فایده تر 

یه شامپویی هم برای رشد مو میتونم بهت معرفی کنم کلا برا همینه فقط نمیدونم میتونی پیداش کنی یا نه ولی شاید از انلاین شاپ ها که از خارج جنس میارن بشه پیدا کنی 

بدم عکسشو؟

سال نو‌میلادی نزدیکه ….. آخرین بازدید 15.11.2023…خداحافظ 
آره عزیزم تاثیری نداشت هم میخوردم هم جوشوندا میزدم موهام هم روغنشو هیچ تاثیری روغن رزماری هم تاثیرن ...

ای بابا خیلی تعریفش رو شنیدم رزماری هم زیاد تعریفش رو کردن ولی بی فایده

خوبه پس استفاده کنم موهام دیگه انقدر میریزه به هیچ صراطی مستقیم نیست انقدر گیاهای مختلف زدم یکی از ی ...

جوشونده رو ببرحموم اخر کار که خواسی بیای بریز رو سرت بیا بیرون نمیخواد بشوریش خودش خشک میشه مو بعد حموم بهتر جذب میکنه

خدایا باور کن من پنت هوس رو برا این ازت میخوام که بهت نزدیکتر باشم🥺 حالا یه خرده چرک کف دست بده اصن چی میشه هییی😩 ببین خدااا منو امتحان نکن ایقد هر بار باید اثبات کنم بنده بیخودیم بیخیال شو 😒درخت خشکم و هم صحبت کبوترها تو هم که خستگیت رفت می‌پری از من🍂🍁 به مقداری برف جهت سر کردن زیر آن جهت فراموشی دردها نیازمندیم❄🐦
ای بابا خیلی تعریفش رو شنیدم رزماری هم زیاد تعریفش رو کردن ولی بی فایده

برو چکاب من ریزش موهام از کمبود ویتامین دی بود خوردم حل شد

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانِ کارِن وهاکان❤اگه به امید طرح مسائل بارداری و زایمانتون اومدین این سایت باید بگم اشتباه اومدین اینجا دیگه سایت قدیم نیست اینجا پاتوق یه عده بچه اس که الگو و رهبرشون بی تی اس هست نصف پربازدید های اینجا یا بی تی اس هس یا خیانت یا حس شیش یا هم بعضی کاربرای الکی معروف داریم که هنرخاصی ندارن حرف خاصیم نمیزنن همینطوری پربازدید میشن مثلا با تعریف کردن چندتا جوک بی مزه  پس لطفا به امید راهنمایی بارداری زایمان اینجا تاپیک نزنین  اینجا جای عجیبیه اینجا هیچکس رو پیدا نمیکنی که هم جنس خودشو دوس داشته باشه یا به جنس خودش ارزش بده اینجا حتی دختر۱۸ساله که عروسی کرده تا زن ۳۰ساله میخوان بچه اولشون تحت هرشرایط پسرشه یکی چون داداش نداره خودش یکی بابانداره یکی ازبچگی پسر دوس داشته یکی روحیاتش پسرانس یکی مادرشوهرش پسردوس داره خلاصه هیچکس دختردوس نداره دلیلش میدونی چیه؟متاسفانه خیال راحت و ارزشمندی زندگیو وابسته به داشتن پسربچه میدونن منطق همشونم اینه اولی پسر باشه دومی حتما دختر تا دخترم داداش بزرگترداشته باشه اینو تو مغز زنگ زدتون فرو کنین هیچ دختر و هیچ زنی آقابالاسرنیاز نداره به خودش آزادی بدی مثل ادم زندگی خواهد کرد  من مخالف  جنسیت پسر نیستم اتفافا هرپدرمادری حق داره از هردوجنسیت داشته باشه ولی نه اینکه اولی حتمااا پسر باشه چون پسر مهمتره و لازم بقای زندگیه 🥴خوش باشین❤
2456
🌹خیلی ممنون از راهنمایت  امیدوارم نتیجه بده🙁

با چایی سبز هم میتونی قاطیش کنی من از این دوتا خیلی نتیجه گرفتم باز باید تنبلی رو بذارم کنار استفاده کنم خودمم🤦‍♀️

برو چکاب من ریزش موهام از کمبود ویتامین دی بود خوردم حل شد

کمبود ویتامین دی هم دارم آمپول ماهیانه میزنم فعلا که تغییری ندیدم خیلی موهام کم پشت شده طوری نیست که بگم کف موهام معلوم ولی واقعا ریزش دارم و اگه همینطور پیش بره قشنگ هیچی مو برام‌نمیمونه 

با چایی سبز هم میتونی قاطیش کنی من از این دوتا خیلی نتیجه گرفتم باز باید تنبلی رو بذارم کنار استفاده ...

🌹مرسی حتما استفاده میکنم 

ریزش مو خیلی بد بخدا به اندازه یه بیماری خیلی بد سخته انقدر میرم جلوی آیینه این روزا داغون شدم 

2664