2777
2789

هر کسی طرز فکری داره دیگه همه که نباید مثل ما فکر کنن شماهم تو ی سایت عمومی تاپیک زدی هر ادمی با هر اخلاق و فرهنگی میتونه نظر بده نباید جدی بگیری و خودتو اذیت کنی 

خدایا شکرت 🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کسی طرز فکری داره دیگه همه که نباید مثل ما فکر کنن شماهم تو ی سایت عمومی تاپیک زدی هر ادمی با هر ...

آخه من ناراحت بودم اینم از دیشب گیر داده پدر و مادر فلانن بهمانن اگه پدر و مادرم خوب بودن مگه مرض دارم تو سایت عنوان کنم خودم کوچیک کنم

فک کنم مادرشوهرمم همین نظرو داشته باشه😒

مادرشوهر من حتی تولد بچه هاشم انتطار داره اون متولد زنگ بزنه تشکر کنه که منو زاییدی 🤣🤣🤣

تبریک نمیگه میگه شما باید بمن تبریک بگین و کادو بخرین زحمت کشیدم درد کشیدم دنیا اوردم

خدایا شکرت 🙃
مادرشوهر من حتی تولد بچه هاشم انتطار داره اون متولد زنگ بزنه تشکر کنه که منو زاییدی 🤣🤣🤣 تبریک نم ...

یکی نیست بگه مگ من گفتم بدی ک الان تشکر کنم ازت

بخدا بعضیا خیلی پررو ان

کاربری دست خودم و ابجیمه
یکی نیست بگه مگ من گفتم بدی ک الان تشکر کنم ازت بخدا بعضیا خیلی پررو ان

همون شوهرم میگه کاش نمیزاییدی توواین دنیا خیلی خوش و خوشبخت بودیم تشکرم کنیم 😂😂😂

خدایا شکرت 🙃