2777
2789
عنوان

بوی ماه مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 60 پست
این بستگی به خود شخص داره، خیلیا ممکنه اوکی باشن چه برای دبیری چه دانشاموزی، بستگی به شخصیت طرف داره

خب من هردوتاشو تجربه کردم.

دانش اموز بودن انرژی کمتری میبره

و با دوست ها بودن لذت بیشتری داره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاره ای نیست بیکارم و کاری بهتر از معلمی برای زن نیست 

ولی بدون علاقه بدترین و زجراور ترین کاره.

من که کلی علاقه دارم

دیروز رفتم جشن شکوفه ها، هی تو دلم میگفتم کی تموم شه برن اینا، نمیدونم چطوری میخام ۸ماه باشون سر کنم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خب من هردوتاشو تجربه کردم. دانش اموز بودن انرژی کمتری میبره و با دوست ها بودن لذت بیشتری داره

عزیزم من انقدر استرس میکشم تو این دوران که حاضرم بمیرم ولی نرم مدرسه، تو خب شخصیتت فرق داشته نمیتونی همرو با هم مقایسه کنی، 

از همینه معلم بودن بدم میاد ک تا اخر عمر باید بری تو مدرسه کوفتی...  البته ببخشیدا هرکس نظری د ...

من میخاستم انتقالی بگیرم، گفتن اگر انتقالی بخوای، باید بیای اداره ۳سال. گفتم نمیخاااام، من محیط مدرسه رو دوست دارم

آدم درسش رو درست بخونه و ... که دبگه استرسی نمیمونه... الانم که دیگه دبیرا خیلی راه میان

چه ربطی به درس داره؟؟؟ من معدلم همیشه نزدیک‌۲۰ بوده تا الان که یازدهم هستم، ولی همیشه استرس داشم و حملات عصبی، استرس یه چیز تو درون انسانه حتی اگه بهترین باشی ، علاوه بر این محیط مدرسه شلوغه و نور و ... داره که این یعنی قراره کل این ماه های مذرسه رو درد میگرن بکشم، پس یعنی زجر

عزیزم من انقدر استرس میکشم تو این دوران که حاضرم بمیرم ولی نرم مدرسه، تو خب شخصیتت فرق داشته نمیتونی ...

استرس برا چی؟

چرا نرفتی دنبال درمانش؟

دنبال درمان هم رفتم، قرص میخورم، هم برا اعصاب و حملات هم استرس، تاثیر خاصی نداره

چندوقته درمان رو شروع کردی؟ زیر نظر پزشک هستی به صورت منظم؟

چون من خودمم اضطراب شدید داشتم، زیر نظر پزشک بودم و دارو مصرف کردم، خوب شدم.

چندوقته درمان رو شروع کردی؟ زیر نظر پزشک هستی به صورت منظم؟ چون من خودمم اضطراب شدید داشتم، زیر نظر ...

۵ سال پیش شروع کردم دوسالی پیش رفتم تاثیری نداشت بعد دیگه قرصا رو‌خوردم و ..