2777
2789
عنوان

بوی ماه مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 60 پست
خداییش اول ابتدایی سخته تازه والدین هم خیلی حساسن من دبیری شرکت کردم هر چند اونها هم مشکلات خودشون ر ...

من که ابتدایی رو به دبیرستان ترجیح میدم.

دبیرستانی ها سنشون حساسه و سخته باهاشون ارتباط گرفتن.

ولی ابتدایی ها معلمشون رو میپرستن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه شما تو نینی سایت باشی چرا انقدر نسل جدید مدرسه و زندگی رو برای خودتون سیاه کردید؟ باور ...

من خودمم بخاطر درسا و امتحانا دچار مشکلات استرسی و... شدم

میدونم که دست خودمه و باید استرسمو کنترل کنم

اما فکر اینکه نمرم 25 صدم کم شه و معدلم بیاد پایین کنکورمو خراب کنم پرسش کلاسی بلد نباشم

ایندم خراب شه

دیوونم میکنه 🙂💔

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
طفلی دانش اموزایی ک تو‌کلاس شمان😖😖😖😖😖😖

عزیزم روز اول بود، یخم وا نشده بود، یکم گرم شم و بیفتم رو دور خوب میشم😁

اتفاقا من معلم خوبی ام و خیلی با بچه ها رفیقم. هرسال همه اولیا اصرار دارن بچشون تو کلاس من باشه.

چون خیلی خودمو اذیت میکنم برا آموزششون، الان این حس رو دارم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من خودمم بخاطر درسا و امتحانا دچار مشکلات استرسی و... شدم میدونم که دست خودمه و باید استرسمو کنترل ...

من دوران مدرسه رو گذروندم و چند سال از شما بزرگترم، نمیگم خیلی میدونم اما تجربه ام بیشتره

اصلا هیچ استرسی نکشید، با استرس درست نمیشه هیچ بدتر هم میشه. شاید بگید چیکار کنم دست خودم نیست، من میگم از وقتی رابطه ام با خدا و اهل بیت(ع) بیشتر شد استرس و ترسم کمتر شد. ما ادمها نیاز به پناه داریم نیاز به پناه داریم و کسی جز خدا و اهل بیت(ع) نمیتونه پناهمون باشه، نگاهتون به آسمون باشه نه به زمین، اونوقت میبینید چقدر زندگیتون عوض میشه، زندگی رنگی میشه معنا پیدا میکنه هدف پیدا میکنید امید وارد قلبتون میشه

و فکر میکنم جدی ترین معضل نسل جدید همینه که اونقدر خودشون رو غرق مجازی و گیم و... کردند که فرصت نمیکنن اصلا با خدا ارتباط داشته باشن

فرصت نمیکنه روزی 20 دقیقه وقت بذاره نمازهاش رو بخونه

روزی پنج دیقه ده دیقه با امام زمانش(عج) درد و دل کنه و چون هیچ کسی جای خدا رو نمیگیره، ادم احساس خلا و پوچی میکنه

پس به عنوان خواهر بزرگترتون میگم راه اسمون بازه، خودتون رو از نور محروم نکنید

نور واقعی خداست، برای همه هم میتابه، منتها این ماییم که باید خودمون رو ازش محروم نکنیم

دیدید خورشید به همه خونه ها میتابه اما یکی پرده رو میکشه کنار که بهش نور بخوره یکی هم پرده هارو میکشه که نور به خونه اش نیوفته

پس نباید مانع رسیدن نور به قلبمون بشیم

حرف اخرم اینکه، رابطه با خدا ادم رو به تعادل میرسونه

یعنی اینکه مثلا یک نقطه تصور کنید که انگار خدا اونجاست(این فقط یک مثاله که منظورمون رو متوجه بشید وگرنه خدا لامکان و لازمانه و همه جاهست) خوب اون نقطه چه ویژگی داره؟ هیچ بدی توش نیست و تمام خوبیها اونجاست، هرچی به اون نقطه نزدیک تر بشیم یعنی هرچی به خدا نزدیک تر بشیم، بدیهامون کمتر میشه خوبیهامون بیشتر میشه این میشه حرکت به سمت تعادل به سمت انسانیت به سمت خوشبختی، میشه حرکت در مسیر نور برای رسیدن به نور

هروقت تو این مسیر قرار گرفتیم تازه از سردرگمی بیرون میایم و میفهمیم از زندگی چی میخوایم، اونوقت صبح ها با شور و شوق از خواب بیدار میشیم و شبها با امید میخوابیم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
حالا چرا باورت نمیشه تو نی نی سایت باشم!؟

اول اینکه لطفا پست قبل این رو که برای دوستمون نوشتم رو بخونید 

دوم برای مشکلات استرس و..  حتما پیش یک دکتر طب سنتی خوب برید که ان شاالله نتیجشو میبینید

و چرا باورم نمیشه؟ این یعنی نینی سایت براتون خوب نیست.

هرکسی با توجه به سنش باید دغدغه و مشغولیت فکری داشته باشه، من الان جوانم و تو فامیلهامون جوان هم سن و سال خودم یا چند سال اینور اونورتر خیلی کمه، خیلی وقتها مجبور میشم تو مهمونیها دورهمی ها بشینم و حرفهای کسانی رو گوش بدم که فاصله سنیمون زیاده، من مجردم اما اونها همسر یا مادر هستند و دغدغه هاشون با من خیلی متفاوته، الان بیشتر تو مهمونیها سعی میکنم با بچه های کوچیک سرگرم بشم و بازیشون بدم چون با بزرگترها زیاد بودن رو دوست نداشتم روحیه ام رو خراب میکرد. نمیگم اونها خوب نیست، مشکل اینه که جایگاه هامون فرق داره 

شما الان باید دغدغتون درستون و خانواده و پیشرفت خودتون باشه اول پیشرفت معنوی و اخلاقی و شخصیتی و در کنارش پیشرفت تحصیلی

اما وقتی میاید سایت طبیعیه که تاپیکهارو میخونید که 95 درصدش مناسب شما نیست حتی اگر محتواش سخیف هم نباشه دغدغه هایی رو وارد ذهنتون میکنه که الان زمانش نیست و فکرتون درگیر اونها میشه و روحیتون خراب میشه و دغدعه های اصلی خودتون کمرنگ میشه

پس زیاد سایت نیاید اصلا به من باشه میگم کلا نیاید مگر اینکه تاپیکهایی رو پیدا کنید که واقعا مفید باشه

مثلا یکی از کاربرها به اسم خانم الهه میلانی یک زمانی(فکر کنم تا پارسال) هر روز زندگی نامه مختصر یک شهید رو میذاشتند که با اینکه خوندنش شاید 10 دقیقه هم زمان نمیبرد اما خیلی مفید بود و واقعا خیلی چیزها از تاپیکهاشون و زندگینامه شهدا یاد گرفتم.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
من دوران مدرسه رو گذروندم و چند سال از شما بزرگترم، نمیگم خیلی میدونم اما تجربه ام بیشتره اصلا هیچ ...

ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید و این متنو برای من نوشتید 🥰❤️

حرفاتون درسته سعی میکنم بهشون عمل کنم😌❤️

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید و این متنو برای من نوشتید 🥰❤️ حرفاتون درسته سعی میکنم بهشون عمل کنم😌 ...

خدا و حضرت زهرا(س) کمک کنند هممون عمل کنیم💛

بیشتر ببینید
خدا و حضرت زهرا(س) کمک کنند هممون عمل کنیم💛

بعله درسته انشالله ☺️

بیشتر ببینید