2777
2789
عنوان

بوی ماه مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 60 پست
باورم نمیشه شما تو نینی سایت باشی چرا انقدر نسل جدید مدرسه و زندگی رو برای خودتون سیاه کردید؟ باور ...

بنده دچار استرس و اضطراب شدید هستم عزیز دلم، محیط مدرسه برام ازار دهندست، سمه، بهم حمله عصبی دست میده، از اونور به خاطر میگرنم نور‌و سر و صدا برام مثل شکنجست، چیو با چی مقایسه میکنید؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باید برم. دیروز هم رفتم.

البته به عنوان معلم، نه دانش اموز

و فکر میکنم دانش آموز بودن راحت تره تا معلم بودن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

چرا از همچی هیولا میسازید

مدرسه خوبه دوستا رفیقا هستن گپ میزنی

و کلی شور حال دیگه دبیرستان یا راهنمایی هستی که باحال تره🤕🗿

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
بیشتر ببینید

چقدر خوشحالم که از این مرحله گذر کردم 😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
منم باید برم. دیروز هم رفتم. البته به عنوان معلم، نه دانش اموز و فکر میکنم دانش آموز بودن راحت تره ...

این بستگی به خود شخص داره، خیلیا ممکنه اوکی باشن چه برای دبیری چه دانشاموزی، بستگی به شخصیت طرف داره

من امسال دبیری شرکت کردم ولی هنوز نتیجه نیومده منم کلا از بچگی از مدرسه خوشم نمیومد

پس چطوری میخای برگردی مدرسه؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم باید برم. دیروز هم رفتم. البته به عنوان معلم، نه دانش اموز و فکر میکنم دانش آموز بودن راحت تره ...

از همینه معلم بودن بدم میاد ک تا اخر عمر باید بری تو مدرسه کوفتی... 

البته ببخشیدا هرکس نظری داره و قطعا معلمی از بهترین شغلاست