بعد 4 سال نازایی و مشکل لوله که باید ای وی اف میشدم طبیعی باردار شدم،میگفتم معجزس و خدا خودش داده خودش تا روز اخر باهام میاد اما معجزه من نموند دیروز 15 هفته از دستش دادم😭😭 نمیدونم چی شد ان تی رفتم همه چی خوب بود حالش خوب بود دستشو برامون تکون داد😭😭 چرا رفت مگه معجزه نبود اصن چرا خدا داد که ازم بگیره من که بیخیالش شده بودم گفتم دیگه نمیخوام کاش نمیداد که اینجوری بگیره چرا بهم این ظلمو کرد😭😭
خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سختههه اصلا نمیتونم باور کنم همه هم میدونستن دلم واسه مامانم میسوزه😭
اره عزیزم سخته سوگواریت بکن ،ولی بعدش به زندگیت برگرد چون مطمنا همسرتم به اندازه شما ناراحته و اگر ناراحتیتو ببینه بدتر میشه .زندگی ادامه داره گلم
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
خب اصن بهم نمیداد من بیخیالش شده بودم گفتم دیگه نمیخوام چرا داد که بگیره😭😭
فدای دل شکسته ت برم عزیزم.... گریه هاتو بکن. بهت حق میدم. از پشت پرده کارای خدا هیچکس خبر نداره. ان شاءالله خیر بزرگتری برات در نظر گرفته خدا.... اگر دوست داشتی جریان یکی دیگه از فامیل رو برات میگم که شرایطش سخنتر از شما بود.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اون میگه فدا سرت اما من میگم عرضه نداشتم بیارمش با اینکه خیلی مواظب بودم هیچ کاری نمیکردم اصلا یهو ن ...
اخی عزیزم حستو درک میکنم،کیسه ابت یا دهانه رحم بازشد؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
دختر عمه مامانم بارداذیهای بسیار سختی داشت.. استراحت کاملا مطلق در حد لگن اوردن و حمام نرفتن تمام بارداری... شش ماه به بعد بچه هاش از دنیا میرفتن... پنج شش بار همینطور. تا اینکه بالاخره یه دختر گل براش موند. هنوز چهره دخترش جلو چشممه... شد دنیای مامان و باباش.... شش ساله که شد موقع رد شدن از خیابون اتوبوسی که دنده عقب میومد زیرشون گرفته بود... دخترش رفت و خودس موند... ماها میسوختیم چه برسه به پدر و مادرش.... ولی خدایی صبور بود... مونده بودیم چطور دق نکرد... یهو بعدش باردار شد و ماشاالله چهار تا بچه پشت سر هم اورد.بدون استراحت و اینا. یکی از یکی دیگه قشنگتر... درسته داغ دخترش هیچوقت سرد نمیشه. اما الان سرش حسابی گرم بچه هاشه. دختر بزرگشو عروس کرده و احتمالا الان برا پسرش دنبال دختر خوب میگرده... یه دختر دیگشم همسن دختر منه و چهارمیش نمیدونم چند ساله ست.... میخوام بگم اونم میتونست بگه خدایا چرا دادی که تو اوج شیرینیش ازم بگیریش... ولی جواب صبرش رو گرفت..... عزیزم گاهی امتحانای خدا خیلی سخته ولی به همون اندازه اجرش بالاست... من که سرنوشت اون بنده خدا رو دیدم میگم خدا بلده چطور جبران کنه. ان شاءالله شما هم چندسال بعد به خرفم میرسی.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
دختر عمه مامانم بارداذیهای بسیار سختی داشت.. استراحت کاملا مطلق در حد لگن اوردن و حمام نرفتن تمام با ...
خدا براشون نگه داره منم میدونم امتحانه اما واسه من با چسبندگی لوله در حالیکه اصلا انتظار نداشتم طبیعی شد و میگفتم حالا که داده حتمن میمونه واقعو شوکم،بازم این موضوع از توان ما خارجه هر چی خودش صلاح بدونه.ممنون عزیزم ان شاالله همینطوره😘💚
خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋