2777
2789

دردای شدید پریود داشتنو بعد زایمان خوب شدن ؟

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

نه بعضیا رو دیدم خوب نشدن    بعضیام خوب شدن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بعضیا رو دیدم خوب نشدن    بعضیام خوب شدن

اخه این درد وحشتناک درمانش چیه پس ؟

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

من درحد غش کردن و سیاه شدن زمین و زمان بودم . الان با یه قرص و استراحت خوبم

خداروشکر 

منم دیگ دیوونه شدم بچه دارم نمیشم نمیدونم چرا

اخه این درد وحشتناک درمانش چیه پس ؟

هر موقع پریود میشی چایی زنجبیل بخور دردت می افته 

یا دمنوش زنجبیل بخور

تو حاملگی نباید زنجبیل خورد برا جنین ضرر داره  ک تو حاملگی پریودی وجود نداره ک 😂

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
هر موقع پریود میشی چایی زنجبیل بخور دردت می افته  یا دمنوش زنجبیل بخور تو حاملگی نباید زنج ...

زنجبیل روم اثر نداره 

خودم

خیلی شدید بود در حدی که یه بار کارم به سُرم کشید 

ولی الآن دیگه اونقدر شدید نیست با مسکن آروم میشم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اره من یعد زایمان خیلی خیلی بهتر شدم 

قبلا دردم به حدی بود که فشارم می افتاد پاهام یخ میبست با آمپول یا دوتا پروفن خوب میشدم تا ۵ روزم همین درد وحشتناکو داشتم 

الان خیلی کم شده راحت قابل تحمله 

چایی با دارچین و زنجبیل زیاد درست کن بخور خیلی تاثیر داره 

با ازدواج کمی بهتر نشدی؟؟

عزیزم من مامام. این یه باور غلط هست که با زایمان یا ازدواج ، درد کم یا زیاد میشه هیچ ارتباطی نداره و این بستگی به مقدار ترشح هورمون پروستاگلاندین هست که انقباض رحم رو بوجود میاره. 

عزیزم من مامام. این یه باور غلط هست که با زایمان یا ازدواج ، درد کم یا زیاد میشه هیچ ارتباطی نداره و ...

والا ن که بعد از تولد بچه اولم کامل عوض شد . برای مادرم هم همینطور بوده دیگه دلیل علمیشو نمیدونم