2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما آقا هستین واقعا؟

ظاهرا بله نوشتم که ی وقت خانوما بندگان خدا اشتباهی چیزی نگن که فکر کنن من خانوم هستن به همین اندازه که همینجا هستم معذب هستن دیگه بیشتر از این نباشه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
و منی که 20 سالمه و تالا عاشق نشدم😂

زوده هنوز... درگیرش میشی....

عشق صیدیس ک تیرت ب خطا هم برود لذتش کنج دلت تا ب ابد می ماند....

گر شود عاݪم نگارستان ؛،،؛نگار من یڪیس        کاربر آقام
ظاهرا بله نوشتم که ی وقت خانوما بندگان خدا اشتباهی چیزی نگن که فکر کنن من خانوم هستن به همین اندازه ...

میشه یه سوالی بپرسم راجع برادرم 

چون شما مردین فقط پیام بدم چون اینجا نمیشه گفت 

لطفا

دقیقا نمیشه فراموش کرد با گذشت چند سال با داشتن شوهری که عاشقمه با وجود اینکه اونی که عاشقش بودم یه آدم چرند بود و بهم خیانت کرد نمیتونم فراموشش کنم😔😔

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
میشه یه سوالی بپرسم راجع برادرم  چون شما مردین فقط پیام بدم چون اینجا نمیشه گفت  لطفا

بله بفرمایید

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
اگه دوسش داشتین چرا جدا شدین ازش

من جدا نشدم زود ازدواج کرد به زور خانواده و من اون موقع سنم کم بود الانم دوتا بچه داره

بله خواهش میکنم

ممنونم ببخشید اگه ی خانمی تو داتشگاه عاشق همکلاسیش شده بیست سال پیش ولی لون آقا قبول نکرده  خانم خیلی تلاش کرد و نشد اون آقا زن گرفت چند سال بعدشم خانم  متاهل شد ولی خانم هنوز یادش نرفته  میخاد بدومه اون آقا واقعا فهمیده این خانم  دوسش داشته یا ممکنه بعضی وقنا یاد این خانم بیقته