2777
2789
ممنونم ببخشید اگه ی خانمی تو داتشگاه عاشق همکلاسیش شده بیست سال پیش ولی لون آقا قبول نکرده  خان ...

گقتم توی تایپیک خودتون خیر شک نکنید که راحت داره زندگیشو میکنه چون خودش گفته نه به شما

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
گقتم توی تایپیک خودتون خیر شک نکنید که راحت داره زندگیشو میکنه چون خودش گفته نه به شما

ممنونم پس شما بودید  جواب دادید  نمیگم  ک بهش فکر  کنه منظورم اینه  حتی خاطراتذگذشته یادش نیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم پس شما بودید  جواب دادید  نمیگم  ک بهش فکر  کنه منظورم اینه  حتی خاط ...

زمانی که ی پسر خودش ی رابطه رو نمیخواد بعد از سالهاهم خاطرات اون رابطه رو از یاد میبره

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
زمانی که ی پسر خودش ی رابطه رو نمیخواد بعد از سالهاهم خاطرات اون رابطه رو از یاد میبره

بله اخه نمیشه با جزییات همه  چی رو  گفت اینجا ولی اون پسر میدونست دختر براش میمیره و خیلی دوسش داره  

بله اخه نمیشه با جزییات همه  چی رو  گفت اینجا ولی اون پسر میدونست دختر براش میمیره و خیلی ...

فهمیدم تقریبا ماجرا چیه ولی مطمئن باش فکر نمیکنه و خاطرات هم فراموش کرده