2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب دیگه اینو داره

ببین اپلیکاتورهای اون پمادی ک بهت گفتم سرش نرم تترتز این اپلیکاتوری ک خودت عکسشو گذاشتی...از اپلیکاتور پماد رکتول باهمین پمادی ک خودت گذاشتی استفاده کن..ملین هم بخور ک یبوست نگیری نون و برنجتم کم بخور یااینکه رو برنجت روغن زیتون بریز

عزیزم باید شکمت بعداز هر وعده غذایی کار کنه..سعی کن ملینجات طبیعی بخوری...یااگر نمیتونی برو دکتر برا ...

اره شیر میدم اینقد انجیر و انگور میخورم اصلا خوب نمیشم البته اصلا دکتر نرفتم برنجم زیاد میخورم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اینو مینویسم نه فقط برا شما برا اطلاف رسانی تا خدایرنکرده مثل امروز ما پر استرس و منتظر نتیجه نباشین ...

امیدارم حالشون خوب بشه هر چه زودتر مادر منم درگیر سرطانن واقعا میفهمم چقدر سخته انشاالله که نتیجه آزمایش عالی باشه براشون دعا میکنم

امیدارم حالشون خوب بشه هر چه زودتر مادر منم درگیر سرطانن واقعا میفهمم چقدر سخته انشاالله که نتیجه آز ...

انشالا خدا برا مادر شما هم شفا عنایت کنه ،خدادتن سلامت بهش بده 😔

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
2790
2778
2791
2779
2792