بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شقاق یا فیشر یک برش یا پارگی کوچک در پوشش مقعد است. ترک موجود در پوست باعث ایجاد درد شدید و بعضی خونریزیهایی به رنگ قرمز روشن در حین و بعد از دفع میشود.همچنین ممکن است دچار اسپاسم در حلقه عضله در انتهای مقعد (اسفنکتر مقعدی ) شوید.
خوبه پمادش من از وقتی زایمان طبیعی کردم دو سه ماهه یبوست شدید گرفتم ببخشیدا گلاب ب روتون زخم شده توی مقعدم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
تقریبا سه ماه باورت میشه از ترس خونریزی و درد هفته ای یبار بیرون روی دارم خیلی درد دارم شما ازین پماد استفاده کردی خوب بوده
تقریبا سه ماه باورت میشه از ترس خونریزی و درد هفته ای یبار بیرون روی دارم خیلی درد دارم شما ازین پما ...
عزیزم باید شکمت بعداز هر وعده غذایی کار کنه..سعی کن ملینجات طبیعی بخوری...یااگر نمیتونی برو دکتر برات ملین شیمیایی بنویسه ولی بنظرم طبیعی بخور چونکه خدایی ناکرده روده ات عادت میکنه..خاکشیر و انجیر و الو برقانی خیلی خوبه...من از تنها پمادی ک استفاده نکردم فقط همینه..اینو هیلی تعریفشو شنیدم ب شرطی ک یبوست نداشته یاشی ...شیر میدی؟۷
اینو مینویسم نه فقط برا شما برا اطلاف رسانی تا خدایرنکرده مثل امروز ما پر استرس و منتظر نتیجه نباشین ،مادر من حدود ۸،۹ سال گاهی از مقعد خون میرفت هنگام دفع ،خلاصه کلی دکتر رفت همه میگفتن شقاق یا همورویید الان بعد بلاخره یه دکتر براش کلونوسکوپی کرد و متوجه ۳ پولیپ خیییلی بزرگ شد و رو یکیش مشکوک به سرطان 😔،اسکن کردیم خدارو هزاران مرتبه شکر خوب بود و دکتر گفت هر چی هست نفوذ به بیرون روده بزرگ نکرده و بیمارستان کلونوسکوپی کرد و ۲ تای بهم چسبیده خطرناک خارج کرد و الان ۱ ماه طول میکشه تا جواب پاتولوژی بیمارستان بیاد الان باید تا ۱۵ مهر تو استرس باشیم تا جواب بیاد ببینیم نتیجه چیه ،مامانم به مقدار وزن کم کرد و همیشه اهنش پایین میومد حتی با دارو ،لطفا جدی بگیرید و حتما غربالگری اندوسکوپی و کولونوسکوپی انحام بدید به استرس امروز ما نمی ارزه ،الان تقریبا ۲ هفته ما تو استرس هستیم تازه کلی هم مونده تا اعلام نتیجه
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌