2777
2789
عنوان

چه دیوونه هایی پیدا میشن

24 بازدید | 26 پست
سلام پسرم دیشب تا ساعت دو بیدار بود بعد که خوابش برد من رفتم مسواک زدم و اومدم که کم کم بخوابم دیدم هی صدای جیغو داد از بیرون میاد فکر کردم بچه های همساین بازی میکنند بعد دیدم نه صدای همهمه هم میاد یهو صدای ترکیدن اومد منو میگه گفتم یا خدا داعشه ترسیده بودم بعد شوهرمو بیدار کردم گفتم پاشو بیرون یه خبراییه بلند شد صداها رو که شنید گفت حتما ماشینی چیزی اتیش گرفته لباس پوشید که بره بیرون منه خجسته چسبیدم بهش گفتم نرو تو رو خدا داعش نباشه یه وقت چیزیت بشه ترکید از خنده گفت ن بابا میرم ببینم چیشده میام رفت بعد نیم ساعت اومد گفت کوچه بغلی خانومه طلاق گرفته بوده شوهر سابقش اومده ماشینشو آتیش زده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطیما یک شبم یک یارو اومد جلو خونه ما ساعت 1.5 زنگ واحدیو زد خیلیم درشت بود با چماغ اومده بود بعد کسی جواب نداده بود کلی داد زد و فهش داد بعدم زد تمام ماشینای کوچرو شیشه عقب و جلوشونو شکوند اینه ها شیشه کنارا شاید 10 تا ماشین بعدم سوار وانت ابیش شد در رفت
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دمش گرم معلوم نیس زنه به خاطر کی طلاق گرفته وچقده مهریه بدبخت رو تلکه کرده چند سال پیشه همسایه بغلی ما ال نود داشت کا مند بانک بود ماشینم دسته زنه سروگوشش میجنبید مرده باکلت اومد سراغش اصلاوضعی شده بود اقای کازمند وکلت اینم حتما سر وگوشش میجنبیده
به جز حضورتو هیچ چیز این جهان بیکرانه را جدی نگرفتم حتی عشق را .