2777
2789
عنوان

کارمندی خوبه؟

278 بازدید | 23 پست

من موندم براش اقدام کنم یا نه... هم نوزاد دارم هم اینکه شوهرم کارش آزاده یهو مثلا میگه آماده شو بریم مسافرت ... اگه کارمند شم این از دستم میره ک خیلیم برام مهمه.

و از طرف دیگه اصلا اهل کمک کردن نیست پس کارای خونه و بچه و کاربیرون همش خودمم و خودم.

یه راهم هست ک میخام ی کار آزاد انجام بدم و فروشندگی کنم

حالا موندم دقیقا بااین حساب معلمی ک عشق همیشگیمه رو انتخاب کنم یا یه شغل آزاد...

اگه درآمد همسرتون خوبه  آزاد انتخاب کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی خیلی قسط داره حالا حالاها نمیشه روش حساب کرد و اینکه میشه بگی چرا آزاد؟

چون وقتت و زندگیت دست خودته 

درامدتم بیشتره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

کارمندی دست و پاتو حیلی میبنده

دقیقااااا واس همین مرددم. چون شوهرمم بشدت اهل تفریحه 

فعلا درامدش خوب نیست و کلی میگردیم اگه تا چن سال آینده بهترشه وضعمون ک همش میگه مسافرت. اونوقت من هی میگم نمیتونم 

الان موندم واقعا. بخاطر تفریح از این شغل بگذرم ینی؟