2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده :)

50 بازدید | 4 پست

چجوری فکر و دلمو از آدمی که دیگه تو زندگیم نیست دور کنم؟

دو ماهه جدا شدیم... میشینم برگشتش به دوست دختر سابقشو نگا میکنم عزاب میکشم... فک کنین به زندگی طرف روتین بدین، سیگار و مواد و الکل رو ازش دور دور کنین یکاری کنین مثل آدم زندگی کنه، یهو دوست دختر سابقش بعد ۶ ماه بیاد رابطتونو خراب کنه و همه چیزایی که شما ازش ساختین جلو چشمتون نابود بشه :)

خیلی حالم خرابه بعد دو ماه جدایی...

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

منم حالم خرابه.فک کن ۸ سال با یکی باشی..دیگ حس می‌کنی یه تیکه از وجودت .واسه سربازی رفتنش اندازه یه دریا اشک ریخته باشی .از بچگی تا بزرگی باهاش باشی..بعد ارزوت این باشه همه بدونن مال اونی.ارروت باشه یه بار راحت ببینیش.ارزوت باشه یه بار بدون استرس بش زنگ بزنی.بعد همه اینا رو جلو چشمت ها جلو چشمت یکی دیگ تجربه کنه..خدایا تو میدونی من چندسالع فقط ی چیز ازت میخام.. اونو بم بدش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نمیفهمم
تو عاشق ادمی بودی که این ویژگی ( برگشتن به اکس و کات کردن ) رو نداشت
و الان داره اینارو
ینی شده یه ادم دیگه
ینی ادمی که دوسش داشتی دیگه نیست
چنین ادمی وجود خارجی نداره و تبدیل شده به یکی دیگه
دلت تنگم بشه تنگ ادم قبلی میشه

imma take my life back

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حالم خرابه.فک کن ۸ سال با یکی باشی..دیگ حس می‌کنی یه تیکه از وجودت .واسه سربازی رفتنش اندازه یه ...

کاش خدا به دل هامون نگا کنه...

نمیفهمم تو عاشق ادمی بودی که این ویژگی ( برگشتن به اکس و کات کردن ) رو نداشت و الان داره اینارو ینی ...

اره تبدیل شده به آدمی که به سختی میشناسم...

دلتنگ اون کسیم که نمیتونست یه شب بدون شنیدن صدای من خوابش ببره...

دلتنگ اونی که تا صدامو میشنید صدای نفساش بلند میشد و می‌فهمیدم خوابش برده...

اونی که باهاش آروم میگرفتم ولی الان یادم نیس آخرین بار کی صداشو شنیدم...

کاش از دلم بره کاش خدا کمکم کنه فراموشش کنم...