عزیزم الان اینایی رو که گفتی داری و هنوز ارامش نداری؟ یا اینکه نداری و آرامش نداری؟
چی گفتم🤦🏼♀️
عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم از زندگیم راضی بودم، ارزوی پول و مقام انچنانی نداشتم همه چی در حد متوسط داشتم و آرامشم داشتم، الان آرامشم رفته، نمیدونم چرا چیزای عادی و روزمره بقیه مردم برا من تبدیل شد به حسرت و رویا😢
من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
از زندگی انتظار زیادی نداشتم اصلا ن تنها اون انتظارات رو برطرف نکرد بلکه آرامش رو هم گرفت و ...
الهی
عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
زندگی همینه مملو از نرسیدن ها و نشدن ها و گاهی رسیدن هاست💔 مگر اینکه آدمی خیلی تلاش کنه که باز هم توش انواع زمین خوردنها هست
باید بگم که خدایا تو خوبی و گناهان من موجب دوری من از تو شده....
سبحانک انی کنت من الظالمین
درست میشه تلاش کن توکل کن ب خودت میای میبینی همه چی درست شده🙃♥️
ان شالله 🤲🏻قربون کلام پر خیرت
هر کی بوی خدا بده رو دوست میدارم... 😔❤️💔❤️