2777
2789

انتظار زیادی نداشتم

ن همسر آنچنانی،ن چنتا خونه،ن خونه بزرگ،ن کار میلیاردی 

فک میکردم کف زندگی ی چیز متوسطه ولی امان ک آرامش نیست و هر چی ک آرامش نیست جاش خستگی و حسرت هست 

عزیزم الان اینایی رو که گفتی داری و هنوز ارامش نداری؟ یا اینکه نداری و آرامش نداری؟ 

چی گفتم🤦🏼‍♀️

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان اینایی رو که گفتی داری و هنوز ارامش نداری؟ یا اینکه نداری و آرامش نداری؟  چی گفتم🤦 ...

از زندگی انتظار زیادی نداشتم اصلا 

ن تنها اون انتظارات رو برطرف نکرد

بلکه آرامش رو هم گرفت و ب جای هر آرامشی ک گرفته حسرت و خستگی ب جا گذاشته

منم از زندگیم راضی بودم، ارزوی پول و مقام انچنانی نداشتم همه چی در حد متوسط داشتم و آرامشم داشتم، الان آرامشم رفته، نمیدونم چرا چیزای عادی و روزمره بقیه مردم برا من تبدیل شد به حسرت و رویا😢

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
ارامش ارامش ارامش خیلی مهمه، قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار اید، یعنی معنی این جمله رو با گو ...

دقیقا منم الان با تک تک سلولای بدنم این جمله رو حس میکنم

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
منم از زندگیم راضی بودم، ارزوی پول و مقام انچنانی نداشتم همه چی در حد متوسط داشتم و آرامشم داشتم، ال ...

هعی خواهر

ان شالله مشکلاتت حل بشه و آرامش مهمون همیشگی زندگیت

از زندگی انتظار زیادی نداشتم اصلا  ن تنها اون انتظارات رو برطرف نکرد بلکه آرامش رو هم گرفت و ...

الهی

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

زندگی همینه مملو از نرسیدن ها و نشدن ها و گاهی رسیدن هاست💔 مگر اینکه آدمی خیلی تلاش کنه که باز هم توش انواع زمین خوردنها هست

درسته موافقم  ان شالله ب اونی برسی ک دلت پیشش گیره

ممنون عزیزم 😍 از دعای خیرت

دلم پیش اوس کریم 😭 

این که دورم آزارم میده 

این که هنوز نرسیدم 

باید بگم که خدایا تو خوبی و گناهان من موجب دوری من از تو شده....

سبحانک انی کنت من الظالمین

ممنون عزیزم 😍 از دعای خیرت دلم پیش اوس کریم 😭  این که دورم آزارم میده  این که هنوز نر ...

درست میشه 

تلاش کن توکل کن ب خودت میای میبینی همه چی درست شده🙃♥️

درست میشه  تلاش کن توکل کن ب خودت میای میبینی همه چی درست شده🙃♥️

ان شالله 🤲🏻قربون کلام پر خیرت 

هر کی بوی خدا بده رو دوست میدارم... 😔❤️💔❤️