2777
2789
تو ۱۰۰ سال پیش زندگی می‌کنه انگار هیچ جایی نمیتونم تنهایی برم خودشم منو نمیبره. خونه ی هیچکس نمیرم ف ...

یعنی نمیشه تا میخواد بره آماده شی باهاش بری؟ یا

بگی ببرتت؟ منم خیلی مستقل بودم ازدواج کردم دیدم اوه عوض شد همه چیز دیگه نمیزاشت تا در سوپرمارکت برم ولی خوبیش اینه خودش میبردم چند بار خواست تنها بره خونه عمش اوایل ازدواج با اینکه خوشم نمیومد ازشون میگفتم وای منم دلم تنگ شده باید بیام طوری شد دیگه نزاشتم تنها جایی بره گفتم اگه برا من اینجوریه باید برا توهم همین باشه وگرنه منم گوش نمیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی نمیشه تا میخواد بره آماده شی باهاش بری؟ یا  بگی ببرتت؟ منم خیلی مستقل بودم ازدواج کردم دی ...

نه اصلا آرزومه یه دفعه برای خودم خرید کنم فقط خونه ی پدر و مادر ش با اشتیاق میگه بریم که من دوست ندارم افسرده شدم انگیزه ای برای زندگی ندارم 

نه اصلا آرزومه یه دفعه برای خودم خرید کنم فقط خونه ی پدر و مادر ش با اشتیاق میگه بریم که من دوست ندا ...

میگن درک زنا سخته ولی مردا واقعا عجیبن 

من امروز حالم بد بود داشتم پریود میشدم شوهرم روشو کرده بود اونبر فیلم میدید با اینکه میدونست حالم بده یعنی دنیا رو سرم خراب شده بود از اونموقع تاحالا تو حیاط نشستم به نظرم خوابشم برده دیگه 😂 واقعا نفهمن