2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو همه چی به تغذیه ربط نداره به روحیت اینکه حال روحیت چی باشه خیلی ربط داره. به نظر من برگرد یه کاری که بهش علاقه داری پیدا کن که وقتی انجام میدی باعث شادابیت شه

منم همینطورم تنها دوای دردشم روانشناسه من هرچقدر  بهم گفتن ازدواج نکن اول درداتو دوا کن گوش نکردم الان دارم شوهرمم دیوونه میکنم دیگه چند وقت پیش رفتم پیش یه روانشناس اصولی درمان شم حتما برو 

خودمو تو آیینه میبینم قبل ازدواج خیلی بهتر بودم بعد ازدواج و بچه داری نابود شدم . شوهرمم همش بهم میگ ...

منم خیلی ناراحتم شوهرم خوبه ولی از دست خانوادش عذاب میکشم خواهرش همش میگه منو ببر فلان جا مادرش میگه پول بده پدرش میگه پول بده بخدا برادرشوهرم وضعش خوبه ولی مارو خر گیر آوردن میخورن انقددددر حرص میخورم چرا باید از شوهرم سواستفادع کنن اخه

چجوریه مگه چیکار میکنه

تو ۱۰۰ سال پیش زندگی می‌کنه انگار هیچ جایی نمیتونم تنهایی برم خودشم منو نمیبره. خونه ی هیچکس نمیرم فقط ماهی یک دفعه خونه ی پدر و مادرم در حالی که شوهرم همیشه تنها خونه ی همه رفت و آمد داره 

منم خیلی نیاز دارم ولی مشکلاتم با شوهرمه در اصل 

لعنت به ازدواج کاش برگردیم مجردی از دست این خانواده شوهر من روانی شدم 😭😭😭حالم خوب نیست حالا تارخونمون ساخته بشه بالای خواهرشوهرم زندگی میکنیم نمیدونم چند ماه طول بکشه ولی خیلی سختمه همش میگن بیا پایین یا شوهرم اومدنی میره اونجا بیارم سرکار رفتنی میره اونجا شاید بگم ورودی مشترک رو ببندن که لااقل اعصابم آروم بشه خونه دوتا در داره 

منم خیلی ناراحتم شوهرم خوبه ولی از دست خانوادش عذاب میکشم خواهرش همش میگه منو ببر فلان جا مادرش میگه ...

همین که همسرت خوبه خدارو شکر. شوهرت باید بهشون بگه که از برادرش هم کمک بگیرن

همین که همسرت خوبه خدارو شکر. شوهرت باید بهشون بگه که از برادرش هم کمک بگیرن

نمیگه دیگه قبض آب و برقشون رو هم این پرداخت میکنه 

کم آوردم دیگه بچم گریه میکنه زنگ میزنن بیار پایین بابا شاید من نمیخوام بیام شاید کار دارم اصلا کلا به همه چی رسیدگی میکنن