خیلیا گفتن حاجت گرفتن..میگن تو طول چله نباید غیبت کنی و حجابتو اینا هم باید رعایت شه
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
یکی از دوستانم یکسال خوند یعنی یه چله تموم میشد بعدی رو شروع میکرد
مادر یا خواهرش کمکش میکردن برای نایب شدن سر یکسال یه بخت عالی نصیبش شد
اگه حاجتت مهم از درخونه آقا ناامید نشو انقدر در بزن تا در به روت باز بشه حالا حاجتت اگه صلاحت نباشه به هرحال به نحوی متوجه میشی یا بهتر از خواسته ت بهت داده میشه
آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
یکی رو روز ۱۲ یکی هم مدتی بعد چله ولی همون سال شب ۱۳ رجب امام حسین جواب ما رو داد امید داشته باش ب ...
من ده روز شروع کردم سعی میکنم غیبت نکنم اما سر کار دور اطرافیان من غیبت میکنن ناخواسته حواسم پرت میشه بشکنم دوباره شروع کنم ؟
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
منم گاهی سوار ماشین دامادمون میشدم آهنگ میذاشت یا سوار اسنپ میشدم آهنگ میذاشت میگن حتی آهنگم ...
ای بابا دوباره یعنی شروع کنم خدایا
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁