2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم کاربریت:) سروناز اسمته؟

چطور عزیزم؟؟؟🥰😊💚

سروناز اسم یکی از شخصیت های کلاه قرمزی بود فیلمش

سال ۱۳۸۱ پخش می شدش عزیز. معنی شو خیلی دوست 

دارم‌.

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
چطور عزیزم؟؟؟🥰😊💚 سروناز اسم یکی از شخصیت های کلاه قرمزی بود فیلمش سال ۱۳۸۱ پخش می شدش عزیز. معن ...

اسم دوستِ دوستم بود یاد اون افتادم فک کردم اونی🥺

ممنون از توضیحاتتون😍💚

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
من فقط میگم ازدواج فامیلی همیشه حرف و حدیث توشه برو پیش مشاور ،ببین نظرش چیه،عجولانه تصمیم نگیر

والا افسرده شدم بااخلاقای بدش حالم خیلی بد اونقدر بد ک اومدم اینجا صحبت کنم نامزدم خودش میدونه پرازایراد داره کاری میکنه منوازچشم خانوادش بندازه طرفداری کنن ازش

🕊✨🤲🏻

اسم دوستِ دوستم بود یاد اون افتادم فک کردم اونی🥺 ممنون از توضیحاتتون😍💚

اخی عزیزم😊💚

قربونت.

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
نظر خانواده خودتون چیه؟ مشاور رفتید؟

اصلا مشاوره نمیاد میگه من مشکلی ندارم داغون شدم باهاش  وصلت فامیلی میام تمومش کنم ازطرف دیگ ازحرف وحدیثای بعدش میترسم

🕊✨🤲🏻

اصلا مشاوره نمیاد میگه من مشکلی ندارم داغون شدم باهاش ازیطرف وصلت فامیلی میام تمومش کنم ازطرف دیگ از ...

ببینید خودتون برید پیش مشاور این اقا حرف های شما انتقال میده اصلا درست نیست نظر پدر و مادرتون چیه؟

ببینید خودتون برید پیش مشاور این اقا حرف های شما انتقال میده اصلا درست نیست نظر پدر و مادرتون چیه؟

بامشاور صحبت کردم امروز تمام اخلاقاشو گفتم گفتن ادامه نده چون بعدعقدبدترمیشه

🕊✨🤲🏻

والا افسرده شدم بااخلاقای بدش حالم خیلی بد اونقدر بد ک اومدم اینجا صحبت کنم نامزدم خودش میدونه پرازا ...

خب  معلومه بچه بازی درمیاره،وقتی پر از ایراده تصمیم جدی بگیر و با مشاور و خانواده مطرح کن،با حرص خوردن مشکلی حل نمیشه،یک عمر با این شخص میخواهی زندگی کنی ،الان که نامزدی تصمیمه درست رو بگیر،یا بهم بزن و خلاص شو و یا برایت اخلاقش اهمیتی نداشته باشه و روی نکات مثبتش تمرکز کن