2777
2789
خب  معلومه بچه بازی درمیاره،وقتی پر از ایراده تصمیم جدی بگیر و با مشاور و خانواده مطرح کن،با حر ...

اگربگم مثلا فلانی ازچی ناراحت بود سریع میره میگ یااگربگم نمیخوام بافلانی درارتباط باشم چون اخلاقاش اینطوری میره میگ خلاصه ابروموبرده امروز خواهرش همه چیزو میدونست بشدت ازم ناراحت بود گفت شما ب دردهم نمیخورین اخرمن شدم ادم بده 

🕊✨🤲🏻

بامشاور صحبت کردم امروز تمام اخلاقاشو گفتم گفتن ادامه نده چون بعدعقدبدترمیشه

فکر کردم عقد کردید پس قطعا جدا شید به قول معروف الان که وسط شوق و ذوق هستید اینه رفتارش وای به حال اینکه برید زیر یک سقف به حرف مردم توجه نکنید تمومش کنید این طرفتون به شدت قابل اعتماد نیست به حرفای چرتی که بعد عقد درست میشه گوش نکنید وگرنه باید با یک بچه برگردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگربگم مثلا فلانی ازچی ناراحت بود سریع میره میگ یااگربگم نمیخوام بافلانی درارتباط باشم چون اخلاقاش ا ...

نظر خوبی روی ازدواج فامیلی ندارم ولی اگر فقط به خاطر حرف و حدیث بعدش  از  بهم زدن رابطه نگرانی اشتباهه،مردم دو روز دیگه یادشون میره یک عمر خودت باید تو زندگی عذاب بکشی

ن عزیزم درحدصیغه محرمیت 

پس خدا خیلی خیلی دوستون داره که الان فهمیدید از حرف مردم هم نگران نباشید مردم همیشه حرف میزنن در اینده این اقا دست بزن پیدا کنه و بد خلقی روح شما رو از بین ببره مردم به داد شما میرسن خیر جدا هم بشین میگن زن مطلقه متاسفانه ما داریم توی این فرهنگ زندگی میکنیم شما الان دختر پدرتون هستید پس با مشورت خانواده اقدام کنید و محترمانه جدا بشید برید درستون ادامه بدید زندگی کنید عزیزم❤️