سایهشب مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 عنوان مادرشوهرماینقدر اذینم میکنه 119 بازدید | 5 پست الان خوب شد هرچی سوال میپرسمجواب نمیدین بخداکسی ندادم بپرسم وگرنه اینقدر منت نمیکشیدمرشته علوم تربیتی خوبه برم اگ نه چ رشته ای برم لطفا یکم راهنمایی کنین بخدا چیزیتون نمیشه دوخط تایپه دیگه 1402/06/29 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2621 مادرشوهرت کوپس این وسط دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14288 باید ببینی ب چی علاقه داری خبرشته تحصیلی کاملا شخصیه ب هر چی علاقه داشته باشی موفق میشی ی معلم داشتیم بمون میگف یه آشپز موفق بهتر از یه مهندس بی انگیزه و بیکاره منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
سایهشب مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 باید ببینی ب چی علاقه داری خب رشته تحصیلی کاملا شخصیه ب هر چی علاقه داشته باشی موفق میشی&nbs ... اگ ب درس علاقه نداشته باشم نباید برم دانشگاه ولش کنم؟یانه ب حرفمردم گوش بدم و برم لیسانس
ماه_ستاره_98 عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 4743 علوم تربیتی خوبه چی میشه این روزها با هم مهربانتر باشیم .
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14288 اگ ب درس علاقه نداشته باشم نباید برم دانشگاه ولش کنم؟یانه ب حرفمردم گوش بدم و برم لیسانس ن اگه علاقه نداری چرا بری 4 سال عمرت و حدر بدی ک چی یا حداقل برو رشته ای ک دوست داری هنر آشپزی خیاطی کشاورزی همشون رشته دانشگاهی دارن به هر کدوم علاقه داری برو بخون منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان