2777
2789
عنوان

مادرشوهرماینقدر اذینم میکنه

119 بازدید | 5 پست

الان خوب شد هرچی سوال میپرسم‌جواب نمیدین بخداکسی ندادم بپرسم وگرنه اینقدر منت نمیکشیدم

رشته علوم تربیتی خوبه برم اگ نه چ رشته ای برم لطفا یکم راهنمایی کنین بخدا چیزیتون نمیشه دوخط تایپه دیگه

مادرشوهرت کوپس این وسط

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

باید ببینی ب چی علاقه داری خب

رشته تحصیلی کاملا شخصیه 

ب هر چی علاقه داشته باشی موفق میشی 

ی معلم داشتیم بمون میگف یه آشپز موفق بهتر از یه مهندس بی انگیزه و بیکاره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ببینی ب چی علاقه داری خب رشته تحصیلی کاملا شخصیه  ب هر چی علاقه داشته باشی موفق میشی&nbs ...

اگ ب درس علاقه نداشته باشم نباید برم دانشگاه ولش کنم؟یانه ب حرف‌مردم گوش بدم و برم لیسانس

اگ ب درس علاقه نداشته باشم نباید برم دانشگاه ولش کنم؟یانه ب حرف‌مردم گوش بدم و برم لیسانس

ن اگه علاقه نداری چرا بری 4 سال عمرت و حدر بدی ک چی 

یا حداقل برو رشته ای ک دوست داری 

هنر آشپزی خیاطی کشاورزی  همشون رشته دانشگاهی دارن به هر کدوم علاقه داری برو بخون

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان