فاطمهگلی76 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان کراش سگی | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 17 پست نزدیک دوساله رو یکی کراشمممم💔💔💔خیلی دوسش دارمابعد چهار پنج تا پیج فیک زدم اما موفق نشدم فالوش کنم، 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭پیجشم هزار و خورده ای فالو داره ولی درخواست منو قبول نکرده 😩😩😩حالا ب نظرتون ی بار دیگه شانسمو امتحان کنم؟؟؟؟؟؟؟ حس ششمیا بگن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1402/06/29 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 پست نزار ..استوری هرسبکی میدونی هست طرف یا فامیلاشون.. مثلا طبیعت فیک..یا گل ومذهبی و.... خیلییییی بچه زرنگه امکان نداره بشه 😢😢ولی خب امتحان میکنم اینجوری باید برم فامیلاشونو فالو کنمم تا طبیعی بشه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
آلووانارترش۲هستم عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4871 خیلییییی بچه زرنگه امکان نداره بشه 😢😢ولی خب امتحان میکنم اینجوری باید برم فامیلاشونو فالو کنمم تا ... دقیقا .....بزارازپیج زدنت چند روز بگذره وقتی ببینه فامیلاش فالو دارنت اونم ممکنه قبول کنه درخواستتو
alo021سابق عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 9463 حرف نمیزنیم با هم برو دایرکت بگو بهش نیستمتون ، نه همتون بیشترتون