2777
2789
عنوان

کراش سگی

240 بازدید | 17 پست

نزدیک دوساله رو یکی کراشمممم💔💔💔خیلی دوسش دارما

بعد چهار پنج تا پیج فیک زدم اما موفق نشدم فالوش کنم، 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭پیجشم هزار و خورده ای فالو داره ولی درخواست منو قبول نکرده 😩😩😩

حالا ب نظرتون ی بار دیگه شانسمو امتحان کنم؟؟؟؟؟؟؟ حس ششمیا بگن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش سمی: با پیج یکی از اشناهاش فیک بزن فالو کن ولی زیاد موندگار نمیشی در نهایت بتونی عکساشو ببینی  

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

چرا انقدر خودت رو کوچیک میکنی 

وقتی اون تورو دوست نداره 

بشدت از کراش زدن مخالفم 

دختر از یکی خوشش میاد تتو ذهنش با طرف تمام رویاهاش رو میسازه اما در واقعیت هنش الکیه

انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم 
مدل کراش زدن منم مثل توعه😂😂🤕

خسته شدم الانم دارم گریه میکنم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
روش سمی: با پیج یکی از اشناهاش فیک بزن فالو کن ولی زیاد موندگار نمیشی در نهایت بتونی عکساشو ببینی &n ...

میفهمه زرنگه

ببین فامیلش چیه .اسمتو اسم فامیلیش بزار فک کنه فامیلشی

اگه نشد چی؟؟ اخه پیج دختر زدم نشد پسر زدم نشد

میشناستت ؟

بله ولی نه اینکه فامیل باشیم مجازی کم و بیش میشناسه منو 

بهش بگو دیگه حتما میخای فالوش کنی

حرف نمیزنیم با هم

حالا یک امتحانه دگ..مثلا فامیلش موسوی ..تو بزن آر.موسوی پروفم گلی چیزی بزار..بیوگرافی هم الکی ..یجور ...

بعد اینکه پست و عکس و اینا چیکار کنم؟؟؟