2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره صورتم اصلاح کنم😭

3755 بازدید | 92 پست

سلام دوستان شنبه باید برم مدرسه و مامانم نمیزاره صورتم اصلاح کنم پارسال ماسک میزدم و امسال چی امسال که نمیشه ماسک زد من راضیم به پشت لبم میگه نه این کارها ماله دخترای لاته و... زناهم این کارهارو انجام نمیدنو منکه زن هستمم این کارها نمیکنم یه جوری میگه این کارها انگار چیه خب من حق یه پشت لب برداشتنم ندارم اخه چرا باید انقد بدبخت باشم مطمئنم همه تو مدرسه مسخرم میکنن خدایا ای کاش میشد بمیرم اخه شنبه چیکار کنم همه مسخرم میکنن چون پارسال هم اینجوری بود هرکی اصلاح نکرده بودو مسخره میکردن و خودمم اعتماد به نفسم میاد پایین اخه من چیکار کنم؟😭

این نیز میگذرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مدرسه به مو صورت همدیگه اخه چرا باید گیر بدن😶🚶🏻‍♀️ مگه فشن شوعه😐 

شما که نمیدونه جو مدرسه اینجوریه حتی موهاشونم رنگ کردن اونوقت من نمیتونم پشت لبم بردارم

این نیز میگذرد...
امسال میرم نهم

خود من کلاس دهم زدم🙂😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤