2631
2632

دوتا نیت دارم عزیزم میشه بگیری برام؟ 

‌‌✍تلاش کن  ادامه بده! ↯↯↯زمین بخور⇩⇩⇩بلند شو⇧⇧⇧ و دوباره ادامه بده!هربار قوی تر از قبل! هربار راغب تر از قبل این خستگیا می ارزه! ☆☆☆☆چون یه روزی به خاطرش خودتو محکم بغل میکنی، پس تسلیم نشو ★★★  …   خوب؟♡♡♡ :) 🫂🫀 اهای مـن!  تــــو بـــــایـــــد انجامش  بدی... باید  بتونی؛➣ باید✔ موفـق  بــشی ✔ ان شا الله ✔❤یا امام حســـــین.. رفیق  خوب زندگیم..  آهاے  رفیق  رفیق  تو  دریاب.        ♥ اگہ  خـــــدا بخواد  هیـــــچکس  جلودارش  نیـــــست  ‌‌√ ♥ امیدوارم  خـــــدا برات  بـــــخواد ❤ خدایـــــا  میدونی چیا  کشیدم  میدونم  حـواست  هســـــت√ ⇦ ♥£ ❤بـمانـد یـادگـار 1402/08/16  ❤

:) تاپیکت تعطیل شد میشه ابنجا بم بگی؟؟؟ 

توروخدا صفحه ۴ و ۱۲ و ۱۴ ازت پرسیدم نگفتی 

اگ میبینی توروخدا ررام بگیر 

اسمم ایدا اسم عشفم ایمان 

ببین ما باهم ازدواج میکنیم؟؟ 

۱۱۸ تا صلوات نذر مبکنم هدیه میکنم ب امام حسن مجتبی ب هرچی میخوای برسی توروخدا برام بگیر

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
2640
اول اوناییکه اومدن اینستا رو جواب میدم سعی کنید بیاین اونجا چون دیگه اونجا نمیترکه  @falsarke ...

عزیزم من و عشقم امسال ازدواج داریم؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
2637
اره بپرسید 

من به اونی که دوسش دارم میرسم؟

الان چه حسی بهم داره

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
اره بپرسید 

توروخدا جوابمو بده تا نترکیده 

هم با حست بگو هم سرکتاب بگیررر لطفا 

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
:) تاپیکت تعطیل شد میشه ابنجا بم بگی؟؟؟  توروخدا صفحه ۴ و ۱۲ و ۱۴ ازت پرسیدم نگفتی  ا ...

سلام گلم گفته همسر از غیرتان نگیرید گفته کسیکه شما او را دوست دارید اوشما را دوست ندارد وگفتع گفته خدا از سینه انها اگاه هست و اگر صبر کنید براتون بهتره . و اگه هم باهاش وارد رابطه شدی استغار کن که بعدش برات خیلی خوب میشه 

2604