2777
2789

من و همسرم الان پونزده ساله با هم ازدواج کردیم از اوایل ازدواج که رفتیم سر خونه زندگیمون شوهرم رو تخت اذیت بود رفت رو تشک خوابید من یه مدت رو تشک کنارش خوابیدم تا باردار شدم و روی زمین اذیت بودم از اون به بعد جدا میخوابیم و حتی تو سفرم من نمیتونم کنارش بخوابم از صدای نفس و خرو پفش اذیتم و جدا میخوابیم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد کلا همسر من کم حرفه تو جمع بیشتر شنوندس از همون اوایل ازدواج کم حرف بود گاهی من حرف میزدم اون گوش میداد الان اصلا حرفی واسه گفتن نداریم

بعد کلا همسر من کم حرفه تو جمع بیشتر شنوندس از همون اوایل ازدواج کم حرف بود گاهی من حرف میزدم اون گو ...

از این  موارد زیاده    

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )

یعنی اگه بریم سفر راه دور تو ماشین سکوت برقراره و الان کلا حرفی نمیزنیم جز حرفای ضروری یا اینکه دعوا کنیم و جر و بحث که حرفی بینمون رد و بدل بشه

حالا من خستم من آدم عاطفی هستم دلم میخواد یکی بهم محبت کنه ولی همسرم کلا سرده منم حس میکنم دیگه دوستش ندارم واقعا به خاطر بچه ها کنارش موندم

بعد کلا همسر من کم حرفه تو جمع بیشتر شنوندس از همون اوایل ازدواج کم حرف بود گاهی من حرف میزدم اون گو ...

خوشبحالتون 

من پدر مادرم زیاد حرف میزنن معمولا هم راجب مردم از در و همسایه بگیر تا فامیل و دوست و آشنا 

بعد من فکر می کردم اینا فقط اینجورین یه روز رفتم خونه خالم کسی نبود فقط من و خالم و شوهر خالم اونا زیاد حرف میزدن راجب مردم 

وقتی نیستن یعنی یه آرامشی برقراری که نگو 

مشاورم رفتیم شوهر من همکاری نمیکنه گفت بیاید کلاس برای زوجایی میذاریم که مشکل شما رو دارن گفت من روم نمیشه بیام احساس میکنم فقط برای رابطه ازدواج کرده دیگه هیچیش براش مهم نیست

خوشبحالتون  من پدر مادرم زیاد حرف میزنن معمولا هم راجب مردم از در و همسایه بگیر تا فامیل و دوس ...

هوووف🫠