2777
2789
عنوان

چرا اینقدر خنگم؟؟؟

50 بازدید | 5 پست

من یه مدته کلاس قالیبافی میرم،آموزش چله کشی و پود کشی و همه چیز یاد دادن حالا که به بافت رسیدم چون چپ دستم نمیتونم با قلاب بزنم،البته من نمیتونم بزنم حتما بقیه ی چپ دستا میتوننن،اما عوضش با دست تند تند گره میزنم،مربی گفت تو با دست از قلاب زنا سریعتر میزنی،اما من خیلی خجالت میکشم نمیتونم با قلاب بزنم،یعنی اگه بخوام فرش ببافم ایرادی نداره با دست ببافم؟

نه بابا مهم درست بافتنش  هست و اینکه با دست، دستت اسیب میبینه انگشتانت رد پود میفتع و خط میندازه 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمرین کنی میتونی، شاید قلابت مال راست دست‌ها باشه، مثل قیچی‌های معمولی که چپ‌دست‌ها بسختی میتونن باه ...

آره با تمرین شاید بتونم،اما با دست خیلی خوب میزنم و سریع،احساس میکنم با قلاب یواش میزنم اگه یاد بگیرم

آره اینو گفتن ،ولی چه کنم

هیچی بابا ببین با دستکش دستت باشه میتونی ببافی بخاطر دستت میگما وگرنه یادمه یه خاله پدری داشتم تابلو فرش می‌بافت اونم با دست می‌بافت از ابزار استفاده نمی‌کرد 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️