بچه ها من۲۸ مرداد رابطه بدون دخول سطحی داشتم با نامزدم و باکره هستم مایع منی روی واژنم نریخت ولی ممکنه پیشاب ریخته باشه ، بعد ۱۳ شهریور پریود شدم ولی شنیدم بعضیا میگن با وجود پریودی حامله بودن و هنوز شک داشتم ، امروز بیبی چک زدم منفی شد ...
باز یه خانومه هست تو یکی از این برنامه های پریودی در مورد بارداری پرسیده بودم گفت سروشت رو بده راهنمایی کنم و عکس شکم بفرس بعد گفت از اون ناحیه خصوصی هم عکس بده بگم بارداری یا نه من که براش نفرستادم و گیر داده که حتما باردارم ، نظر شما چیه؟؟؟ امکانش هست؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
بیچاره مرده داره گولت میزنه چقدر ساده ای الان مردم ب زور آمپول قرص و ای وی اف باردار میشن تو انتظار داری با وجود باکره بودن و نریختن داخل و پریود شدن و بی بی چک منفی بازم باردار باشی چرا بزرگ نمیشیددددد چرااااا چرااا