2777
2789
عنوان

بارداری

90 بازدید | 16 پست

بچه ها من۲۸ مرداد رابطه بدون دخول سطحی داشتم با نامزدم و باکره هستم مایع منی روی واژنم نریخت ولی ممکنه پیشاب ریخته باشه ، بعد ۱۳ شهریور پریود شدم ولی شنیدم بعضیا میگن با وجود پریودی حامله بودن و هنوز شک داشتم ، امروز بیبی چک زدم منفی شد ... 

باز یه خانومه هست تو یکی از این برنامه های پریودی در مورد بارداری پرسیده بودم گفت سروشت رو بده راهنمایی کنم و عکس شکم بفرس بعد گفت از اون ناحیه خصوصی هم عکس بده بگم بارداری یا نه من که براش نفرستادم و گیر داده که حتما باردارم ، نظر شما چیه؟؟؟ امکانش هست؟؟؟؟؟

کاش بارداری به این راحتی ها بود نترس گلم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ندی هاااا

چه اسکوله بلاکش کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بیچاره مرده داره گولت میزنه چقدر ساده ای الان مردم ب زور آمپول قرص و ای وی اف باردار میشن تو انتظار داری با وجود باکره بودن و نریختن داخل و پریود شدن و بی بی چک منفی بازم باردار باشی چرا بزرگ نمیشیددددد چرااااا چرااا

یه سری چیزا رو من فقط تو نینی سایت شنیدم

مثل همین که میگن پریود میشدم ولی حامله هم بودم

خب علم پزشکی ندارم که بگم میشه یا نمیشه ولی بیرون اینجا به هرکی گفتم بهم خندیده

اینقد هم میشینین این مسائل رو به حاشیه میبرین که میشه یه موضوع مسخره

بیچاره مرده داره گولت میزنه چقدر ساده ای الان مردم ب زور آمپول قرص و ای وی اف باردار میشن تو انتظار ...

از ترس زیادمه وگرنه خودمم همچین موردی می‌دیدم واقعا بهش میگفتم اسکول😂😢

یه سری چیزا رو من فقط تو نینی سایت شنیدم مثل همین که میگن پریود میشدم ولی حامله هم بودم خب علم پزش ...

😐اره منم فقط تو همین برنامه های پریودی و بارداری و ... شنیدم ولی خب شاید یک درصد درست باشه .

😐اره منم فقط تو همین برنامه های پریودی و بارداری و ... شنیدم ولی خب شاید یک درصد درست باشه .

سایت و اپلیکیشن مگه جای مناسبی برای کسب همچین اطلاعاتی هست؟

نگرانی، شک داری؟ خب برو آزمایش بده

برو دکتر

از این حرفا چی نصیبت میشه؟

سایت و اپلیکیشن مگه جای مناسبی برای کسب همچین اطلاعاتی هست؟ نگرانی، شک داری؟ خب برو آزمایش بده برو ...

آخه یجوریه وقتی پریود شدم برم آزمایش خون ، بیبی چک زدم منفی شد دیگه 

2827
2791
2779
2792