2777
2789

توروخدا یکی جواب بده🙁

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

من امروز وارد ۳۷ هفتگی شدم. فردا میخوام برم سونو وزن    زمانش خوبه ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

من امروز وارد ۳۷ هفتگی شدم. فردا میخوام برم سونو وزن    زمانش خوبه ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

یکم دیره فکر کنم ، این سن مناسب نیست حالا که اینهمه صبر کردی نرو یا با پزشک مشورت کن یوقت ضرر نداشته باشه براش. خودت یکم بیشتر چیزایی مثل بستنی و .. که وزن میده به بچه بخور اگه فکر میکنی وزنش کمه، ۳۴ هفته آخرین بار برای سونو هست اونجوری که من شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙄

یکم دیره فکر کنم ، این سن مناسب نیست حالا که اینهمه صبر کردی نرو یا با پزشک مشورت کن یوقت ضرر نداشته ...

یعنی الان برم معلوم نمیشه؟؟

من کلا بعد از انومالی دیگه سونو نرفتم.

حتی نمیدونم بچم چرخیده یانه؟

پس چیکار کنم؟؟؟؟🙁

یعنی الان برم معلوم نمیشه؟؟

معلوم که میشه ولی انگار برای جنین ضرر داره تو این سن بالای بارداری، آخراته دیگه تحمل کن بدنیا بیاد ، هرکاری که قراره بکنی بدون سونو بکن، رعایت تغذیه است دیگه

من کلا بعد از انومالی دیگه سونو نرفتم. حتی نمیدونم بچم چرخیده یانه؟ پس چیکار کنم؟؟؟؟🙁

آهان برای چرخیدنش که حتما باید بری اگه قصد طبیعی داری. توکل بخدا برو چیزی نمیشه انشاالله، با دکتر حتما مشورت کن

معلوم که میشه ولی انگار برای جنین ضرر داره تو این سن بالای بارداری، آخراته دیگه تحمل کن بدنیا بیاد ، ...

خب اگه بچم بریچ یا عرضی باشه؟؟؟؟

آهان برای چرخیدنش که حتما باید بری اگه قصد طبیعی داری. توکل بخدا برو چیزی نمیشه انشاالله، با دکتر حت ...

ممنون که جواب دادین⚘🌹⚘♥️

حقیقتش از تکون خوردنش میفهمم وزنش کم نیست. ولی میگن سونو باید بریم اگه وزنش خیلی زیاد باشه سز  میکنن   طبیعی خطرناکه.   منم ازین لحاظ میگم

حقیقتش از تکون خوردنش میفهمم وزنش کم نیست. ولی میگن سونو باید بریم اگه وزنش خیلی زیاد باشه سز   ...

تکون خوردنش مگهچ ـطوره

انومالی چند بوذ

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
تکون خوردنش مگهچ ـطوره انومالی چند بوذ

تکون خوردنش محکمه . انومالی که وزن نمیگن اون موقع حتی تکونای بچه قابل تشخیص نیس

من کلا بعد از انومالی دیگه سونو نرفتم. حتی نمیدونم بچم چرخیده یانه؟ پس چیکار کنم؟؟؟؟🙁

خب دکتر برات ننوشته مگه؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
تکون خوردنش محکمه . انومالی که وزن نمیگن اون موقع حتی تکونای بچه قابل تشخیص نیس

انومالی وزن میگن خیلیا دیدم حتی تو برگه سونو مینویسه

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁