2777
2789
عنوان

خیانت

377 بازدید | 7 پست

دوستان من نامزد سابقم که خیلییی خودش منو محدود میکرد فهمبدم خیانت میکنه 

الان ک نامزد جدید دارم همش فوبیا اینو دارم که خیانت نکنه هرروز تو پیجشم ببینم وای کسیو لایک نکنه فلان نکنه.. روانشناس هم رفتم درست نشدم … نامزد سابقم فعلا خوبه ولی تجربه قبلیم نشون داد که نباید به هیچکی اعتماد کنی 

نطرتون‌ چیه ؟ باز برم روانشناس؟چیکار کنم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثبت فک کن

دیدم به زندگی افتضاح شده..

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

به نظرم ب حست اعتماد کن منم همش فکر میکنم همسرم بهم دروغ میگه 

دروغی هم ازش دیدی یا فقط حسه

دروغی هم ازش دیدی یا فقط حسه

همش حس میکنم دروغ میگه . آره کلا پنهان کاری زیاد انجام میده ولی بعدا یادش میره ک دروغ گفته سوتی میده

هیچوقت هیچوقت ب یه مرد اعتماد نکن هیچوقت

ولی اگر رفتاری از نامزدت میبینی ک حس میکنی مستعد خیانته یکم جدی بگیر و بیشتر کنکاش کن