rezooo مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1691 عنوان بی بی چک و بارداری بیایین بچه ها لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 40 پست یک روز به تاخیر انداختم نتیجه بی بی چکم باردارم؟؟؟ 1402/06/29 | 10:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lena_ip عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 251 ببین کیست نداری ؟ تاپیک منو بخون همش هاله مینداخت بی بی چک هام نه سالم سالم مارک مدیکور خرابع
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8134 منم این ماه ۷.۸ تا تست استفاده کردم ۳.۴ کاملا منفی . ۴تا هاله دار بود. ولی روز موعدم هم ازمایش هم تستم منفی شد و امروز پری شدم...😭دیگه به هیچ بی بی چکی اعتماد نمیکنم و اصلا استفاده نمیکنم دیگه..... خیلیییی مزخرفن فقط امیدواری الکی میده😭😭😭🥺😔 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
rojan122 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 488 عزیزم اینجا تا بی بی چک مثبت میبینن سری میگن مبارکه دوست منم مارک مدیکور اینجوری شد ... اینکه مدیکور نیست ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
rojan122 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 488 نه من مارک ویتروتک زدم کلا عزیزم برو ازمایش بده منم اول مدیکور زدم گفتن مثبت کاذب میزنه ویتاساین و روژان و ویور هم زدم باز هاله انداخت ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 اینکه مدیکور نیست بی بی چک ؟چرا مارک مدیکور هست عکس جعبه هم فرستاد گفت این مارک خریدم مثبت شده گفتم برو آزمایش منفی بود بنده خدا لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
rojan122 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 488 بی بی چک ؟ چرا مارک مدیکور هست عکس جعبه هم فرستاد گفت این مارک خریدم مثبت شده گفتم برو آزمایش من ... مدیکور بعضی وقتا خط تبخیرو با مثبت اشتباه میگیرن ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 منم این ماه ۷.۸ تا تست استفاده کردم ۳.۴ کاملا منفی . ۴تا هاله دار بود. ولی روز موعدم هم ازمایش هم تس ... ای جانم عزیزم درکت میکنم .. توکل کن به خدا ان شاالله زودتر بیای خبر بارداری بدی دلت شاد بشه ❤️ لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 مدیکور بعضی وقتا خط تبخیرو با مثبت اشتباه میگیرن ده ثانیه بعد ادرار رنگ گرفته خط دوم لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
rojan122 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 488 ده ثانیه بعد ادرار رنگ گرفته خط دوم همون خط تبخیر برا منمچند ماه پیش افتاد ولی مارک دیگه خریدم منفی بود ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8134 ای جانم عزیزم درکت میکنم .. توکل کن به خدا ان شاالله زودتر بیای خبر بارداری بدی دلت شاد بشه ❤️ ممنونم مهربون الهی امین🙏🥺 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
khanom_gol_1397 عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 205 ممنون دعا کنید سلامت به دنیا بیاد 😍😍😍 چندوقت اقدام میکردید؟؟