rezooo مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1691 عنوان بی بی چک و بارداری بیایین بچه ها لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 40 پست یک روز به تاخیر انداختم نتیجه بی بی چکم باردارم؟؟؟ 1402/06/29 | 10:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیg عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 6909 مثبته مبارک باشه قدمش برات پربرکت باشه برای منم دعا کن مامان بشم ۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 بیبی چک مدیکور جدیدا مثبت کاذب میده اما نه انقد واضح چرا واقعا اینجوری شده این مارک چقدر دوستم خوشحال شده بود بیچاره لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
rezooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1691 عزیزم اینجا تا بی بی چک مثبت میبینن سری میگن مبارکه دوست منم مارک مدیکور اینجوری شد ... ا اخه من از همین مارک سه روز پیش زدم منفی شد یعنی این ممکنه منفی کاذب باشه؟؟
a__72s عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 3431 به به دلم واز شد دیدم حالم جا اومد سر صبح مبارکتون باشه عزیزم صحیح و سلامت بغل بگیریش میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم.... 💚 میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 ا اخه من از همین مارک سه روز پیش زدم منفی شد یعنی این ممکنه منفی کاذب باشه؟؟ اطلس هوم منفی شد ؟ لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
vita عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 8574 ا اخه من از همین مارک سه روز پیش زدم منفی شد یعنی این ممکنه منفی کاذب باشه؟؟ نه.سه روز کلی بچه رشد کرده ها تو مرا جان وجهانی
rezooo مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1691 چرا واقعا اینجوری شده این مارک چقدر دوستم خوشحال شده بود بیچاره این مارک ویتروتک عزیزم
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12548 ا اخه من از همین مارک سه روز پیش زدم منفی شد یعنی این ممکنه منفی کاذب باشه؟؟ بی بی چک منم اینجوری بود مثبت بود خطش کامل واضحه دیگه هاله نیست ایشالا که بارداری ازمایش بده روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 نه من مارک ویتروتک زدم کلا پس ان شاالله باردار باشی توکل به خدا ان شاالله دلت شاد بشه بیای خبر بدی رفتی آزمایش 😘 لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
lena_ip عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 251 چرا واقعا اینجوری شده این مارک چقدر دوستم خوشحال شده بود بیچاره
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 این هاله هاش همون اول افتاد یا بعد خشک شدن ؟برا دوستم همون ۱۰ ثانیه بعد اینکه ادرار ریخته مثبت شده لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9892 اینام بیبی چک های ماه قبل منه پریود شدم ببین کیست نداری ؟تاپیک منو بخون همش هاله مینداخت بی بی چک هام لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡