2777
2789

منم این ماه ۷.۸ تا تست استفاده کردم ۳.۴ کاملا منفی . ۴تا هاله دار بود. ولی روز موعدم هم ازمایش هم تستم منفی شد و امروز پری شدم‌...😭

دیگه به هیچ بی بی چکی اعتماد نمیکنم و اصلا استفاده نمیکنم دیگه..... خیلیییی مزخرفن فقط امیدواری الکی میده😭😭😭🥺😔

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجا تا بی بی چک مثبت میبینن سری میگن مبارکه  دوست منم مارک مدیکور  اینجوری شد ...

اینکه مدیکور نیست

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
نه من مارک ویتروتک زدم کلا 

عزیزم برو ازمایش بده 

منم اول مدیکور زدم گفتن مثبت کاذب میزنه ویتاساین و روژان و ویور هم زدم باز هاله انداخت 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
اینکه مدیکور نیست

بی بی چک ؟

چرا مارک مدیکور هست عکس جعبه هم فرستاد گفت این مارک خریدم مثبت شده گفتم برو آزمایش منفی بود بنده خدا 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بی بی چک ؟ چرا مارک مدیکور هست عکس جعبه هم فرستاد گفت این مارک خریدم مثبت شده گفتم برو آزمایش من ...

مدیکور بعضی وقتا خط تبخیرو با مثبت اشتباه میگیرن 

منم این ماه ۷.۸ تا تست استفاده کردم ۳.۴ کاملا منفی . ۴تا هاله دار بود. ولی روز موعدم هم ازمایش هم تس ...

ای جانم عزیزم درکت میکنم .. توکل کن به خدا ان شاالله زودتر بیای خبر بارداری بدی دلت شاد بشه ❤️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
مدیکور بعضی وقتا خط تبخیرو با مثبت اشتباه میگیرن 

ده ثانیه بعد ادرار رنگ گرفته خط دوم 

ده ثانیه بعد ادرار رنگ گرفته خط دوم 

همون خط تبخیر برا منم‌چند ماه پیش افتاد ولی مارک دیگه خریدم منفی بود 

ای جانم عزیزم درکت میکنم .. توکل کن به خدا ان شاالله زودتر بیای خبر بارداری بدی دلت شاد بشه ❤️

ممنونم مهربون 

الهی امین🙏🥺

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏