2777
2789

با این شرایط چ نتیجه ای میگیرن 

با امسال ک دوسال میشه پشت کنکور تجربی بمونین و تلاش آنچنانی نکرده باشین ک ببینید میتونید یا نع؟ بعد از ی طرف چند نفر بهتون بگن برو انسانی کنکور بده سال اول قبولی موفق میشی الکی نمون برای تجربی 

شما باشید چ نتیجه ای می‌گیرد 

تغییر رشته تو این زمان کم نه 

کنکور تجربی در صورتی که تا ته تلاشتو میکنی اره یسال دیگه بخون اگه خیلی خراب کردی 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

همون تجرفی و ادامه میدم با قوت بیشتر

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش پسر خاله ی منم امسال پشت هستش و تجربیه داره بیشتر میخونه توهم همینکارو کن

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

اگه هدف داشته باشم واسش تلاش میکنم شده پنج شش سال بمونم میمونم تا آخر برسم بهش جا نزن و ناامید نشو اینقد پر رو و سمج باش تا برسی به هدفت به حرف بقیه هم توجه نکن مردم دهنشون بازه برا حرف زدن فقط 

کاربری دست دونفره
تغییر رشته تو این زمان کم نه  کنکور تجربی در صورتی که تا ته تلاشتو میکنی اره یسال دیگه بخون اگ ...

من از مرداد شروع کردم خوندن  تنبل نیستم یا بگم گیراییم خیلی پایینه بخونم صدرصد موفق میشم چون هوش خوبی دارم و واقعا کنکور سال پیشو ب دلیل حاشیه و بط توجهی ب زمانش و اینکه ت وقت کمم میشه شروع کرد جدی نگرفتم و تا اومدم بخونم ذیدم دوماه مونده ک خوندم و چیزی نشد 

ناراحت نباش پسر خاله ی منم امسال پشت هستش و تجربیه داره بیشتر میخونه توهم همینکارو کن

منم آره اتفاقن دارم بیشتر میخونم فقط چون وسوم میکنن برا انسانی فکرم مشغول میشه 

اگه هدف داشته باشم واسش تلاش میکنم شده پنج شش سال بمونم میمونم تا آخر برسم بهش جا نزن و ناامید نشو ا ...

مرسی با این حرفای قشنگت 

آره متاسفانه کافیه یکی بهم بگه اون کارم انجام بده ذهنم ب کل میریزه بهم سردرگم 

من از مرداد شروع کردم خوندن  تنبل نیستم یا بگم گیراییم خیلی پایینه بخونم صدرصد موفق میشم چون هو ...

من نگفتم گیراییت کمه 

تو ۶ ماه نمیشه انسانیو ب درصد قابل قبول رسوند 

اگه هدف داری و نمیزنی به حاشیهدوباره مگه یسال پشت کنکور بودن اشکالی داره؟

ته تلاشتو بکن

من نگفتم گیراییت کمه  تو ۶ ماه نمیشه انسانیو ب درصد قابل قبول رسوند  اگه هدف داری و نمیز ...

ن عزبزم شما نگفتن گیراییم کمه فقط براتون شرایطمو گفتم گلم 

ن واقعا دارم تلاشمو میکنم عمومیا ک برگشتن دیگ بیشتر امیدوار شدم‌ 

ن عزبزم شما نگفتن گیراییم کمه فقط براتون شرایطمو گفتم گلم  ن واقعا دارم تلاشمو میکنم عمومیا ک ...

کجا گفتم گیراییت کمه؟

همون تجربی بمون

خودت میگی تا الان تلاشی نکردی

هر کی تلاش کنه میتونه

فقط بخون و تست بزن خودتو بین کتابت زندونی کن

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!