2789
عنوان

گربم مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 6235 بازدید | 125 پست
وایی متاسفم🥺🥺 روز قبل مرگ بچم...

یکی از گربه های منم سیاهه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

12 سال از مرگ سگم میگذره و هنوز با یادآوری اسمش و خاطراتش اشک میریزم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وایی متاسفم🥺🥺 روز قبل مرگ بچم...

اخی 😢 قشنگ چهره اش نورانی و مظلوم شده ،انگار خبر داره 😭

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
می تونید این کاربری حذف کنید و کاربری با نام و شماره دیگه بسازید 

خو نمیخام اصلا  تاپیکایی که زدم بیاد ببینه انگار عادت داره ،چند وقت یه بار میاد نگاه کنه ببینه من تاپیک نذاشتم،دعوت به مصاحبه شدم نمیخاستم تا معلوم شدن جواب نهایی به کسی بگم یهو اومد اینجا فهمید،اومدم پیچوندمش که نه این کاربری رو دادم به یکی دیگه ظاهرا مجاب شد ،بعد باز الان پیام داده جواب مصاحبه ات چی شد😤

.
خو نمیخام اصلا  تاپیکایی که زدم بیاد ببینه انگار عادت داره ،چند وقت یه بار میاد نگاه کنه ببینه ...

فکر نکنم بشه، اما شاید تو تلگرام با مدیر سایت صحبت کنید جواب بدند، البته شاید... 

و چقدر هم يذم میاد از تجسس تو زندگی دیگران 

حتی با وجودی که تو قرآن منع شده هنوز یک عده به کارشون ادامه ميدند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اره دلم سوخت  بیشتر دلم از آدم هایی گرفت که میلیون ها تومن خرج سگ و گربه اشون می کنند ولی یه ...

عزیزم فکر نمیکنید هرکس اختیار پول و درآمدش رو داره و حق داره طبق میلش برای زندگیش خرج کنه ؟

ضمن اینکه بچه های کار نمیگم همشون ، ولی 99% صاحب کار دارن و هر کمک و پولی که بهشون داده بشه رو تحویل رئیسشون میدن

شاید شما از مافیای کودکان کار - متکدیان - زباله گردها اطلاعی ندارید

خدا حفظش کنه.از بلا به دور باشه. اونا نعمتن قدرشونو بدون

ممنون عزیزم

11 سالشه