2789
عنوان

گربم مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 6230 بازدید | 125 پست
عزیزم یه گربه بوده دیگه  خدا رحمت اش کنه والا من فقط دلم برا بچه های سر چهار راه میسوزه که شب ...

معمولا این بچه ها کالاهای جنسی و غیرجنسی اشخاص تبهکار هستند 💔

ای کاش هیچ وقت انسان رو شی و کالا نبینند و بدونند هر انسانی و هر حیوانی عزیز خداست 💔

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 12 سالم بود خرگوشم مرد انقد گریه کردم 

دیگه بعد از اونم هیچ وقت دلم نیومد حیوان خونگی بیارم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

امیدوارم زود تر بمیرم چون مطمعانم میاد پیشوازم اون دنیا.خیلی مهربون و مظلوم بود.هیچ وقت مارو اذیت نک ...

والا به خاطر جنس مخالف دیدم خودکشی نی کنند یا میگن کاش بمیریم 

به خاطر یه حیوان دیگه اوج ....

درسته با حیوانات مهربون باشیم و مخلوق خدا هستن و ...

ولی یادت باشه اشرف مخلوقات هستی

وایی متاسفم🥺🥺 روز قبل مرگ بچم...

عزیزم چه مظلومه🥺

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
امیدوارم زود تر بمیرم چون مطمعانم میاد پیشوازم اون دنیا.خیلی مهربون و مظلوم بود.هیچ وقت مارو اذیت نک ...

بله بعضی گربه ها خیلی نازنینن.

حتی حدیث داریم ک جربه از اهل خانه هست.

مطمئنم وقتی حالات چهره‌اش(علی الخصوص بستن چشم هاش)میاد تو ذهنتون خیلی اذیت میشید

کدوم مسجد نشستین فردا برای فاتحه بیاییم ؟

واقعا حیوانات خانگی وابستگی میارند 

علي الخصوص سگ که خیلی به صاحبش وفادار هست 

به خاطر همین، من هیچ وقت حیوان خانگی نگهداری نمی کنم چون می دونم افسرده میشم با مردن شون 

معمولا این بچه ها کالاهای جنسی و غیرجنسی اشخاص تبهکار هستند 💔 ای کاش هیچ وقت انسان رو شی و کالا نب ...

اره

دلم سوخت 

بیشتر دلم از آدم هایی گرفت که میلیون ها تومن خرج سگ و گربه اشون می کنند ولی یه انسان و یه بچه کوچیک یه هم نوع خودش  باید اینجوری روز و شب اشو طی کنه

والا به خاطر جنس مخالف دیدم خودکشی نی کنند یا میگن کاش بمیریم  به خاطر یه حیوان دیگه اوج .... ...

استارتر رو نمی دونم اما همه انسان ها اشرف مخلوقات نیستند، باید به درجه خاص برسیم تا این درجه نصیب مون بشه 🌹

با اجازه استارتر،دوستان باید چیکار کنم که تاپیکام مشخص نباشه ؟دوست بیشعورم اتفاقی نام کاربریم رو فهمید تاپیکام رو خونده،تاپیک نزدم چون باز ممکنه بخونه ،اصن از چشم افتاد انقد کنجکاوی میکنه شایدم دیگه باهاش ارتباطموقطع کنم

.
با اجازه استارتر،دوستان باید چیکار کنم که تاپیکام مشخص نباشه ؟دوست بیشعورم اتفاقی نام کاربریم رو فهم ...

می تونید این کاربری حذف کنید و کاربری با نام و شماره دیگه بسازید 

خدا کنه من زود تر از بچم بمیرم اصلا نمیخوام به مرگش فک کنم🥲💚

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تعریف کن 

داداشم برای ی برج خلیفه نور پردازی می‌کرد.برنامه نویسه.ولی خیلی بی احساسه.گربه رو گرفت ۲ماهش بود.اصن خوب نگه داری نمیکرد.۱ ماهه رفت دبی.گربه رو داد دست ما.قرار شد اومد برسد گردونم.ک دیگه وابسته شدیم و بر نگردوندیم.داداشمم ک از خداش بود هیچی نگف.ادوسال گذشت که دیدیم نیکو هی سینش خس خس میکنه،فردا شبش ساعت ۳ بردیمش بیمارستان مستقیم بردن i c u گفتن اوضاعش خیلی ‌‌وخیمه و از بین هر ۱۰۰۰۰ گربه تو جهان یکی این مریضی قلبیو داره.که اونم گربه مظلوم ما بود🥺🥺فرداش بردیمش بهترین بیمارستان تهران.بیمارستان پایتخت.بهش آنژوکت زدن و تا شب بستریش کردن.گفتن پرده دیافراگمش پاره شده و آب وارد ریش شده.آب ریش رو کشیدن گفتن ببرید فردا بیاریدش ولی آرد آنژوکت دارو هاش رو تزریق کنید.صبح پاشدیم داروهاش رو زدیم و نیکو رو گذاشتیم تو بالشتش...دیدیم نیکو از دهنش خون اومد.به دکترش زنگ زدیم گف مشکلی نیس کاوش زخم شده با سرنگ بهش اب بدید(میخواستم تشنه نمیره بچم)آب دادیمو دیدیم یهو نیکو از رو بالش پرید افتاد زمین.انگار بهش شوک وارد کردن.سه تا نفس عمیق کشیدو....تموم کرد.زندگیش خیلی زود تموم شد...اون باید بیشتر زندگی میکرد.😭😭😭