2789
عنوان

گربم مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 6235 بازدید | 125 پست
عزیزم غم آخرت باشه قربون دلت  چت دردی داری میکشی  مثل بچه ی ادمه من هم بچه دارم هم گربه& ...

خیلی وابسته بودم.مخصوصا من که تو خونه تنهام.اون انقد آروم بود.اصلا صداش در نمیومد.اگه اونقد مظلوم نبود آنقدر درد نمیکشیدم.اونجا گربه میوردن انقد جیغ و داد می‌کرد سر خون گرفتن.گربه مظلوم من هیچ واکنشی نشون نمیداد.فقط مظلوم ب دکتر نگاه می‌کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دلم سوخت  بیشتر دلم از آدم هایی گرفت که میلیون ها تومن خرج سگ و گربه اشون می کنند ولی یه ...

عزیزم من خودم خیلی از حیوانات حمایت میکنم.اون بچه ها حداقل زبون دارن.این حیوانات ک گوش و دمشون رو میبرن،دست و پاشون و میشکونن و هیچ کاری نمیتونن کنن چی؟؟

خیلی وابسته بودم.مخصوصا من که تو خونه تنهام.اون انقد آروم بود.اصلا صداش در نمیومد.اگه اونقد مظلوم نب ...

قربونش برم من عاشق گربه هاعم میمیرم برا گربه 

گربه اشرف مخلوقاته قربون همشون بشم خوشگل ترینن بهترینن 

سرکارگذاشتیا

😑🤦🏻‍♀️

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
عزیزم فکر نمیکنید هرکس اختیار پول و درآمدش رو داره و حق داره طبق میلش برای زندگیش خرج کنه ؟ ضمن این ...

چرا عزیزم دیگه اکثرا فیلم اون بابا شکیب (اسم اصلی فیلم یادم نیست) رو دیدیم 

ولی میتونه به جایی اینکه یه سرپناه برا سگ درست کنه برا اون بچه درست کنه و ...

منم به زور نیومدم پولشو بگیرم جای دیگه خرج اش کنم منم نظرمو گفتم بعد اینکه درسته آدم اختیار پول و درآمدش رو داره ولی آدم عقل داره بین خوب و خوبتر باید بتونه خوبتر رو انتخاب کنه وقتی نتونه بقیه بهش نظرات و پیشنهادات خودشون رو میگن

عزیزم غم آخرت باشه قربون دلت  چت دردی داری میکشی  مثل بچه ی ادمه من هم بچه دارم هم گربه& ...

وایی خودمو میزارم جای بچه ات 

از داشتن همچین مادری دلخور میشم 

فک کن مامان من بگه من تو رو اندازه این گربه دوست دارم 

کلا نابود میشم

چرا عزیزم دیگه اکثرا فیلم اون بابا شکیب (اسم اصلی فیلم یادم نیست) رو دیدیم  ولی میتونه به جایی ...

لزوما چیزی که از نظر شما خوبه ، به نظر بقیه هم خوب نیست 

به این رفتار میگن دخالت و تحمیل عقیده

به نظر منم افرادی که خیلی حس دلسوزی برای متکدیان و کودکان کار دارن عروسی نگیرن ، طلا نخرن ، برای بچشون هزینه ی کلاس آموزشی ندن و اون هزینه رو خرج کودکان کار کنن . خیلیم بهتره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan