barena مدیر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 327 عنوان کی بیداره | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 64 پست اعصابم خورده 1402/06/29 | 03:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fa_fat عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 برام دعا کن😭 ایشالا هرچی صلاحته از مشاور کمک بگیرید شاید اون بتونه مشکلتونو حل کنه تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
setaysham عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1677 کجامیخای بزنی منم میخام ولی میترسم خراب شه فقط ی سالن خوب میداکردم برا انجام دادن من اصفهانم...سالنش طرفای میره ولی من میرم خونه اشون برام میزنه.... کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..! 📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
fa_fat عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 من اصفهانم... سالنش طرفای میره ولی من میرم خونه اشون برام میزنه.... حیف من تهرانم اگ خوب میشد میومدم🥲🤦🏾♀️ تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
setaysham عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1677 حیف من تهرانم اگ خوب میشد میومدم🥲🤦🏾♀️ حیف شدد خدایی...ولی تهرانم سالن های خوبی بگردی هست ها... کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..! 📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
fa_fat عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 حیف شدد خدایی... ولی تهرانم سالن های خوبی بگردی هست ها... اره یدونه سارافلاحی و یدونم سمیرا حمزه ای قبول دارم ولی بازم استرس دارم چون دنبال چیز خیلی طبیعیم تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت